Popular Posts

Wednesday 3 December 2014

O ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑΣ

Φίλοι, η ανταμοιβή  των αμαρτιών μας θα  είναι αιώνια απομάκρυνση από τον Θεό « Πράγματι ο ΜΙΣΘΟΣ της αμαρτίας είναι ΘΑΝΑΤΟΣ, ενώ η ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ απο τον Θεό είναι ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, τον Κυριο μας !» (Ρωμαίους 6:23) 
Για να μην αποκλειστούμε αιωνίως απο την παρουσία του Θεού  ο Χριστός ήρθε και  ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ πάνω του τις δίκες μας αμαρτίες (Α.Πέτρου 2:24) : 
 Αυτός είναι ο αμνός του Θεού που σηκώνει την αμαρτία του κόσμου,(Ιωάννης 1;29) λέει σ'όλους μας ο Απόστολος Ιωάννης. Παραδόθηκε σε θάνατο για τα δικά μας παραπτώματα  και αναστήθηκε για την δικαίωση μας (Ρωμ. 4:25) Θυσιάστηκε μια φορά για να αναλάβει ο ιδιος τις αμαρτίες των πολλών.(Εβραίους 9:28) Ώστε όποιος προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί να μην πληρώσει την δίκαιη τιμωρία για τις αμαρτίες του αλλά να έχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ! (Ιωάννης 3:16) αλλά όποιος αρνηθεί να τον εμπιστευτεί και προσωπικό σωτήρα του να τον δεχτεί αυτός ΥΠΟΛΟΓΟΣ για τις αμαρτίες του μένει, και μακριά του θα χαθεί !!! 

"Κύριε Ιησού Χριστέ, συγχώρησε με τον αμαρτωλό, μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα.Ελα στη στην ζωή μου και μείνε μαζί μου" Είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό που τον Χριστό εμπιστευτεί για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ του !!! (Ρωμαίους 3;23-25)
Επειδή ο Θεός τον Χριστό που δεν γνώρισε αμαρτία <ποτέ δεν αμάρτησε> τον έκανε ΑΜΑΡΤΙΑ για χάρη μας < του φόρτωσε τις δικές μας αμαρτίες και ανομίες> ( Ιωαν 1:29,Ρωμαίους 4;25,Α. Πέτρου 2:24),τώρα κάθε μετανιωμένος αμαρτωλός που τον εμπιστευτεί και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί, στην κρίση δεν έρχεται δεν ΚΑΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ (ιωαν 3;16-18) αλλά έχει κιόλας μεταβεί από τον θάνατο στη Ζωή !! (Ιωαν 5;24) - λαμβάνει Αιώνια ζωή !!!

No comments:

Post a Comment