Popular Posts

Saturday 19 August 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΥΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Φιλοι μου ο Χριστός μας είπε «Όποιος  ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ το σταυρό του και ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ , δεν είναι άξιος για μαθητής μου. Όποιος προσπαθήσει να σώσει τη ζωή του θα τη χάσει, κι όποιος χάσει τη ζωή του για μένα, θα τη σώσει».(Ματθαίος 10:39)
Φίλε μην υποτιμάς την θυσία του Χριστού που σταυρώθηκε για να πάρει πάνω του τις δικές σου αμαρτίες. «Ο Χριστός φορτώθηκε ο ιδιος στο σώμα τις δικές μας αμαρτίες πάνω στο σταυρό, έτσι που να απαλλαχτούμε ριζικά απο αυτές, και να ζήσουμε μέσα στο θέλημα του Θεού.»(Α.Πέτρου 2:24)
Δεν γίνεται τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του να αψηφάς«Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μέσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) και στον Παράδεισο να μπεις.
Αν τον Χριστό σωτήρα σου τον δεχτείς στην ευλογία του Πατρός θα μπεις, και θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και θα βρίσκεις βοσκή ! «Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) 
 "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ζήτω συγχώρεση που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα,  σήμερα επιστρέφω -ΕΡΧΟΜΑΙ  Σ' ΕΣΕΝΑ, σου ανοίγω την καρδιά μου και σε προσκαλώ να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου και Ας Γίνει το ΔΙΚΟ σου θέλημα στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζώη μαζί του θα σου χαρίσει !!

No comments:

Post a Comment