Popular Posts

Sunday 27 August 2017

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Ποτέ δεν βρέθηκε άνθρωπος να πει αγαπώ τον Θεό αλλά τον Χριστό δεν το έχω ανάγκη. 
Άλλα η πλειοψηφία των Ελλήνων αυτό ακριβώς κάνουν. Από άλλους και άλλες, απ τους Άγιους βοήθεια ζητούν και τον Χριστό που σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του τις δίκες τους αμαρτίες(Ιωαν 1;29,Α.Πετρου 2:24) και τους καλεί σ' αυτόν να τρέξουν ανάπαυση να βρουν «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ» επιμένουν  να τον αγνοούν ! ! ! 
Φίλοι μου το ευαγγέλιο τονίζει οτι ο ΘΕΟΣ παραχώρησε στον Χριστό όλη την εξουσία να κρίνει, ετσι ώστε ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ τον Χριστό όπως ΤΙΜΟΥΝ τον Πατέρα. Και όποιος δεν τιμάει τον Γιο -τον Κύριο Ημων Ιησού Χριστό- ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ούτε τον Πατέρα που τον έστειλε!! ( Ιωάννης 5;22-23)
Και φίλε μου όταν τον Χριστό που σε καλεί σ' αυτόν να προσφύγεις για να σωθείς«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων. Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.» (Ιωάννης 10:9) και σ' αυτόν να τρέξεις ανάπαυση να βρεις «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ» εσύ τα λόγια του αγνοείς, όχι μόνο δεν τιμάς τον Χριστό αλλά ούτε και τον Πατέρα που τον έστειλε, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από το να υποτιμάς τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του !!
«Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα είναι η τιμωρία την οποία άξια θα υποστεί εκείνος που περιφρόνησε το Γιο του Θεού» (Εβραίους 10;25) που δεν καταδέχτηκε να του ανοίξει την καρδιά του και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί !!
«Να, Στέκομαι τώρα μπροστά στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζί» (Αποκάλυψη 3:20) !! 
Αν ως τώρα δεν μπορείς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς, προσευχησου και ζήτησε απ τον Χριστό να σε βοηθήσει στην αδυναμία σου, να ανοίξει τα μάτια της καρδιάς σου να διακρίνεις την ΧΑΡΗ  και το Έλεος του, ώστε με μετάνοια και Πίστη Σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και εσύ να μπεις !!!

No comments:

Post a Comment