Popular Posts

Wednesday 17 January 2018

“ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ”Λέει ο Κυριος

Όταν επιθυμεις στην βασιλεια του Θεού να μπεις απο τον Χριστο πρεπει να εξαρτηθεις γιατι μονο εκείνος ειναι ο Δρόμος που σε φέρνει στον Πατέρα (Ιωάννης 14:6) που σε συμφιλιώνει για παντα με τον Θεο «ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ !»(Εφεσιους 2:18) Αμήν!!
Οταν ποτε σου δεν επιθυμεις τον Χριστο σωτήρα σου να τον
δεχτεις, μην περιμένεις στον Παραδεισο να μπεις. Ο Χριστος αυτός και μονο ειναι η Πόρτα και η οδός του παράδεισου !(Ιωάννης 10:9,14:6)
Δεν μπορείς να επιμένεις να μπεις στον Παραδεισο χωρίς τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις, η επίμονη σου μονο απο την ευλογια του σε αποστερεί.
Χωρίς έμπρακτη καρδιακη εκτίμηση,χωρίς με ευγνωμοσύνη και χαρά στον Χριστο να ανοίξουμε την καρδια μας και σωτήρα μας να τον δεχτουμε στην βασιλεια του δεν θα μπούμε.
Ελα αδελφέ μου σαν την Μαρία την Μαγδαληνή, σαν τον ληστή στον σταυρό με μετανοια και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ στον Χριστο και στην Βασιλεία του Πατρός θα μπεις και ποτε δεν θα χαθεις!
«Εγώ ειμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ’ εμενα  ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ !» (Ιωάννης 10;9)
"Κύριε Ιησού Χριστέ γέμισε με, με το ύδωρ της Αιωνίου Ζωής που εσυ χαρίζεις σε κάθε αμαρτωλό που σ` εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του σε ΔΕΧΤΕΙ" ειναι η προσευχή που ο ΧΡΙΣΤΟΣ σε καλεί να προσευχηθείς ώστε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του να ΜΠΕΙΣ.!!!

No comments:

Post a Comment