Popular Posts

Tuesday 2 January 2018

ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΡΚΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

 Η χαρά σου φίλε μου θα ειναι απεριγραπτη οταν επιτελούς τον Χριστο Σωτηρα σου τον δεχτεις, απο όλα τα βάρη που έως χτες κρατούσες θα ελευθερωθείς και το καινουργιο σου παρον με τον Χριστο στο πλευρο σου Κυριο και σύντροφο σου θα αρχίσεις να ζεις !
  “H βασιλεία μου δεν είναι αυτού του κόσμου,”(Ιωάννης 18:36,Ψαλμός 103:1)  είπε ο Κυριος στον Πιλάτο αλλα ακατάλυτη αιώνια, χωριά τέλος, και  εσυ φίλε μου με τις χιλιαδες και μυριάδες των εξαγορασμένων με το αιμα του Χριστου ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ Χριστιανών (Αποκάλυψη 5;9)  θα βρεθείς αφού τον Χριστο σωτήρα σου δεχτεις, και μ όλη την καρδια σου όλη σου την οικογενεια να στον Χριστο να οδηγήσεις σωτηρία τους να τον δεχτούν, και όλος σου ο οίκος στην ευλογια του Θεού θα μπει !
 Ο ζυγός μου ειναι Απαλός και  το φορτίο μου ελαφρό, κάτω απο τον ζυγό μου, την πρόνοια μου και τη προστασία μου, εσυ και όλη σου η οικογενεια θα αρχίσεις να ζεις, λέει ο Κυριος.
 Ποτέ ο Κυριος δεν θα αφησει το παιδι του, που με το Αγιο Πνευμα του θα το αναγεννήσει, αλλα μαζι του ολες τις ημερες της ζωής του θα ζώσει και ΠΟΤΕ δεν θα το αφησει, ούτε θα το εγκαταλειψει ! (Εβραιους 13:5)
 Ποτε σου μην ξεχνας οτι ο Κυριος σ’εσωσε - ΣΩΖΕΙ- για παντα. Κανενας ομως που αρνείται  τον Χριστο σωτήρα του να τον δεχτει στον παράδεισο δεν θα μπει .

Σημείωση

 Η σωτηρία δεν απαλλάσσει το πιστό παιδι του απο καρδιακη καθημερινήν ΚΟΙΝΩΝΙΑ, αντιθετως το γνήσιο πιστό παιδι επιθυμεί με τον Κυριο του να εχει  συνεχή ΚΟΙΝΩΝΙΑ !! Αμην!

No comments:

Post a Comment