Popular Posts

Friday 11 August 2017

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

 Φίλοι λατρεύουμε την Παναγιά αντι τον ΘΕΟ μας και ΔΙΜΙΟΥΡΓΟ μας Κύριο Ιησού Χριστό που είναι η Πηγή κάθε ευλογίας και την Αιωνίου Ζώης, και μετά διερωτώμεθα γιατί δεν έχουμε καταφέρει στην Ευλογία του Θεού να μπούμε.
Γιατί είναι ασέβεια να λατρεύεις την Μαριάμ αντι τον ΘΕΟ και  Δημιουργό  του συμπαντος και καθε ζωντανής ψυχής!
Πολύτιμη ψυχή μόνο ο Ιησούς Χριστός είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η Ζωή, αν τα λόγια του αψηφάς και νομίζεις οτι απο άλλη πόρτα θα μπεις  σ' έχουν ξεγελάσει γιατι «Απο κανέναν αλλο δεν προέρχεται η ΣΩΤΗΡΙΑ. Ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω από τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους μέσω του οποίου να μπορούμε να σωθούμε»(Πράξεις 4:12) δεν υπάρχει άλλη είσοδος «Εγώ ΕΙΜΑΙ η πόρτα. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή.»(Ιωάννης 10:9)

Αδελφέ μου, ΟΛΕΣ οι ΕΥΛΟΓΙΕΣ ρέουν από τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, και όποιος αμαρτωλός τον εμπιστευτεί, τον ΑΣΠΑΣΤΕΙ, του δώσει το τιμόνι  της Ζωής του και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ, στην Αιώνια Ζωή θα μπει.
Εύχομαι σήμερα στον Χριστό με όλη σου την καρδιά να του δοθείς.
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ζήτω συγχώρεση που τοσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα, και σήμερα επιστρέφω-ΕΡΧΟΜΑΙ  Σ' ΕΣΕΝΑ , σου ανοίγω την καρδιά μου και σε προσκαλώ να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. είμαι δικός σου και Ας Γίνει το ΔΙΚΟ σου θέλημα στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζώη μαζί του θα σου χαρίσει !!


«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ και Η ΑΛΗΘΕΙΑ,και η Ζωη και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

No comments:

Post a Comment