Popular Posts

Saturday 12 August 2017

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙς ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ

Φίλε μου το ξέρεις οτι «Απο κανέναν αλλο δεν προέρχεται η ΣΩΤΗΡΙΑ. Ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο κάτω από τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους μέσω του οποίου να μπορούμε να σωθούμε»(Πράξεις 4:12)   και μονο ο Χριστος  ειναι ο Δρομος  που στον Παραδεισο οδηγει «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ και Η ΑΛΗΘΕΙΑ,και η Ζωη και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

"Χριστε μου σε ευχαριστω που για την σωτηρια εσυ εχυσες το δικο σου αιμα στον σταυρο, μετανοω , συγχωρεση σου ζητω και σε παρακαλώ να έρθεις και να μεινεις μαζί μου ολες τις ημερες της ζωής μου" ειναι η προσευχη που ο Χριστος θα απαντησει και την Αιωνια ζωη μαζι του θα σου χαρισει !

Φίλε την ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ του Θεού θα γευτείς οταν πάψεις 
τον Χριστο να αγνοείς και ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ
Ο Χριστος υποσχέθηκε <<Ήρθα χαρά να δώσω και σ’ αυτούς που στη Σιών θρηνούν. Κόσμημα να τους δώσω αντί για στάχτη, αντί για πένθος λάδι της χαράς, γιορταστική στολή αντί γι’ απελπισία, για να ’ναι δέντρα τέλεια, φυτεία που φανερώνει του Κυρίου τη δόξα.>> (Ησαΐας 61:3) και μακάριος ειναι όποιος και οποία τον εμπιστευτει γιατι την ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ θα γευτεί, και αν ειναι δέσμιος θα ελευθερωθεί και απο ανίατη ασθενεια θα γιατρευτεί και απο το Αγιο του Πνευμα θα ΑΝΑΓΓΕΝΗΘΕΙ !!

<<Το Πνεύμα με κατέχει Κυρίου του Θεού, γιατί ο Κύριος μ’ έχρισε. Μ’ έστειλε μήνυμα χαρμόσυνο να φέρω στους φτωχούς, τους τσακισμένους ψυχικά να θεραπεύσω, στους αιχμαλώτους να κηρύξω λευτεριά και στους φυλακισμένους την απαλλαγή τους.>> (Λουκάς 4;18)

No comments:

Post a Comment