Popular Posts

Saturday 5 August 2017

ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ και ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Η αθανασία σ'αυτη την ζωη θα ηταν μια ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ τυραννική ζωή μεσα στην αδικια,μεσα στην πλεονεξία, μεσα στα καταραμένα αισθήματα του μισους της ζήλιας, της σκληροκαρδιας, μεσα σε ολα τα ΠΟΤΑΠΑ πάθη. Μηπως αυτη την αθανασία εύχεσαι και επιθυμεις να είχαμε τώρα κάτω στην γη ???
Δόξα ομως  στον Κυριο που μεσα απο την μεγαλη του ΑΓΑΠΗ μας στέρησε την ΑΘΑΝΑΣΙΑ αυτής της ζωής που ειναι γεμάτη αδικια !!!! Και η αδικια  προέρχεται απο τον ανθρωπο και ΟΧΙ απο τον Θεο, Απο κούνια μας φιλοι μου  ειμαστε αμαρτωλοι, πλεονέκτες ,Εγωιστές, και αδικούμε ο ενας τον άλλο.
Δοξα ομως στον Κυριο, οτι  ο Θεος οταν στέρησε απο τον Αδαμ την Αθανασία το έκανε για να μας προφυλάξει απο την Αιώνια στην γη μεσα στην αμαρτια και ανθρώπινη αδικια ζωή.
Ο Θεός χαρη στην αγαπη του για να μας ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ απο την αμαρτια και να μας δωσει ΕΝΑ καινουργιο ΞΕΚΙΝΗΜΑ ,έστειλε τον Γιο του τον Χριστο στο σταυρό να πληρωσει την τιμωρια της δικής μας αμαρτίας , ω
στε όποιος με μετανοια, ΠΙΣΤΗ και συντριβή απο τον Χριστο ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και προσωπικο Σωτηρα του τον δεχτει, απο ΟΛΕΣ του τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ να ΚΑΘΑΡΙΣΘΕΙ, και να λάβει μια ΚΑΙΝΟΥΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΟΝ,  να γίνει πιστό του δικο του ΠΑΙΔΙ, δηλαδη παιδι ΘΕΟΥ, που Υπακούει τον Χριστο και τον ακολουθει < κάνει οσο μπορεί το θέλημα του> και μετά θανατο μαζί του < με τον Κυριο του> ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ !!!
Φιλε μου, η Αιώνια ευλογημένη ΖΩΗ με τον Χριστο αρχινά κάτω εδώ στην γη εν ζωή, απο την στιγμη που ο αμαρτωλος με ειλικρίνεια και ταπεινοφρωσυνη τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ του δεχτει !!!

ΣυμπερασμαΚατά την γνώμη μου η αιώνια μετά θάνατο ζωή ειναι η Μεγαλύτερη ψυχική ΕΥΛΟΓΙΑ η η πιο ανεπιθύμητη  αναπόφευκτη τυραννία.
Το που ομως θα περάσουμε την αιώνια ατελείωτη Ζωή εξαρτάται απο εμας.
Αν εν ζωή, τον Χριστο αγαπήσαμε, τιμήσαμε του ανοίξαμε την καρδια μας και με πίστη τον καλωσορίσαμε (Αποκαλυψης 3;20) μαζι του μετά θάνατο θα βρεθουμε.
Αν ομως εν ζωή τον ιδιο και την Προσφορά ΣΩΤΗΡΙΑΣ του αγνοούσαμε «ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»(Αποκάλυψη 3:20) και σε απόσταση τον κρατούσαμε,  μακρια του στον τοπο των βασάνων για παντα θα αποκλειστούμε ! ! !
Πάντως ο Χριστος και μονο Αυτός ειναι η ΠΟΡΤΑ  του Παραδείσου και η Οδός που στο σπιτι του Πατρός στον Παραδεισο οδηγεί :
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων. Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.» (Ιωάννης 10:9);
«Εγώ είμαι η Οδός και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η Ζωή. Κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)
Ευχομαι τον Χριστο σωτηρα σου να τον δεχτεις ωστε μετα θανατο με τον ΚΥΡΙΟ σου να βρεθεις. Αμην!

No comments:

Post a Comment