Popular Posts

Monday 21 August 2017

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ

Γιατι ο Χριστος και κανείς άλλος ειναι η Πόρτα και η Οδός που στην Ουράνια Βασιλεία του Θεού μας οδηγεί «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ, ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.» (Ιωαν.10:9)

Φίλε δεν γίνεται  τον ΧΡΙΣΤΟ να αγνοείς να αρνείσαι Σωτηρα σου να τον δεχτεις και να καλλιεργείς την ψευδαίσθηση ότι στον παράδεισο θα μπεις.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ φίλε μου είναι η διώρυγα της Ζωής, είναι ο δρόμος στα Άγια των Αγίων και στον ΘΡΟΝΟ του Πατρός, «Εγω ειμαι ο  ΔΡΟΜΟΣ και η Αληθεια κα η ζωη. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.(Ιωαννης 14:6) κι’ άλλη ΠΟΡΤΑ και ΔΡΟΜΟΣ δεν υπάρχει εκτός του ΧΡΙΣΤΟΥ!!!(Πραξεις 4:12) μην εισαι πεισματάρης, μην είσαι αγενής, μην εξαπατάς τον εαυτό σου και του λες ότι εσυ χωρίς τον Χριστό να τον Αγαπήσεις και Σωτήρα και Κύριο σου στην καρδιά σου να τον δεχτεις απ’ άλλη πόρτα στην Βασίλεια του θα μπεις !!

"Κύριε Ιησού Χριστέ, αναγνωρίζω οτι είμαι αμαρτωλός/η, ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ με σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ κι' ΕΛΑ στη Ζωή μου και μείνε μαζί μου ολες τις ημέρες της Ζωής μου. Είμαι δικός/ια σου."
Είναι προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα την απαντήσει και την Παρουσία του στην Ζωή σου θα σου χαρίσει.
Αμήν!!

No comments:

Post a Comment