Popular Posts

Saturday 26 August 2017

ΔΙΑ ΟΥΔΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ EKTOΣ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΣΩΤΗΡΙΑ.

Φιλοι μου ειναι γεγονός οτι μερικοί παρασυρόμενοι απο τον ΤΥΦΛΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ τους που ΠΟΛΕΜΟΥΝ την ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΑΡΗ του ΘΕΟΥ, οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ και οχι η Εκκλησία ΣΩΖΕΙ αμαρτωλους, και αντί να  υποταχθούν στην ΑΛΗΘΕΙΑ οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ σώζει αμαρτωλους οπως ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΠΑΥΛΟΣ ομολογεί « Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήρθε στον κόσμο να ΣΩΣΕΙ αμαρτωλους  απο τους οποίους ΠΡΩΤΟΣ ειμαι ΕΓΩ»(Α. Τιμοθεου 1:15) και «Αποδείχτηκε ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ η ΧΑΡΗ του ΚΥΡΙΟΥ_(Α. Τιμοθεου 1:14)  που καθε Ευαγγέλιο και καθε Απόστολος  ΕΞΥΜΝΕΙ  αυτοί παπαγαλίζουν  το «Εκτός Εκκλησίας ουδεμία σωτηρία» (Άγιος Κυπριανός Καρχηδόνος Επιστολή 72.
Ενώ η Αλήθεια ειναι ότι μεσα στη ΕΚΚΛΗΣΙΑ υπάρχουν χιλιαδες μη ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ  αμαρτωλοί  που στις επιστολές του ο ΧΡΙΣΤΟΣ τους επιθυμεί να τους ΞΥΠΝΙΣΕΙ  για να μην αφανιστούν .
 Σ` αυτους που ειναι στην Εκκλησια και που ποτε ΔΕΝ ανοιξαν την καρδια τους ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους  να τον ΔΕΧΤΟΥΝ  ο Χριστος  λέει «ΞΕΡΩ τα εργα σου , δηλαδη οτι εχεις φήμη πως ΖΕΙΣ, μα ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ....Γιατι αν τελικά ΔΕΝ Ξυπνησεις , θας ερθω ΕΝΑΝΤΙΟΝ σου απρόσμενα σαν τον κλέφτη»(Αποκάλυψη 3:1,3)
«Λεγεις ΕΙΜΑΙ πλουσιος  και : Εχω πλουτισει και ΔΕΝ ΕΧΩ την Αναγκη ΚΑΝΕΝΟΣ ! Ομως ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ οτι εισαι  ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΣ και ΕΛΕΙΝΟΣ και ΦΤΩΧΟΣ και ΓΥΜΝΟΣ....Γινε  ΘΕΡΜΟΣ  και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ »Αποκαλυψη 3:17-20)
Φιλοι εσείς που επιθυμείτε στην ευλογία του ΘΕΟΥ να ΜΠΕΙΤΕ πρεπει τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να ΑΣΠΑΣΤΕΙΤΕ και ΣΩΤΗΡΑ σας να τον ΔΕΧΤΕΙΤΑΙ (Ιωάννης 1:12,3:16) γιατι ασχέτως τι λένε οι Φανατικοί Δογματικοί η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι μια ότι ΜΟΝΟ απο τον ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ !!
« ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ , ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΔΟΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ» και Ο Χριστός ειναι αυτός που ΣΩΖΕΙ καθε ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟ και Αμαρτωλό και που τον ενσωματώνει σε μια κάποια τοπική εκκλησια.
 Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι Αυτός που ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ  με το ίδιο του το ΑΙΜΑ  πιστευσαντες ματανοιωμενους αμαρτωλούς απο καθε ΦΥΛΗ, Γλώσσα, λαο και ΕΘΝΟΣ.(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 5:9), και οχι κάποια εκκλησία.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΕΝΗΘΗΤΩ  ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΘΕΙΤΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.”  
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment