Popular Posts

Monday 7 August 2017

"Aν ήμουνα τυφλός Reyban θα φορούσα, και καθένα που την ΧΑΡΗ του Χριστού Ζητούσε μακριά του θα τον απωθούσα

Ευτυχώς τυφλός δεν είμαι, αλλά  η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτοί που την ΧΑΡΗ του συμπονετικού Χριστού που μας καλει σ' αυτον να τρέξουμε ανάπαυση να βρούμε  «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) και απο Αυτον να ζητήσουμε  να πιούμε  «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37) για να δροσιστούμε, επειδή αυτοί αδυνατούν να τον εμπιστευτούν μας προτρέπουν την μεσολάβηση των Αγίων να ζητάμε αντι απο τόν Χριστό να γαντζωθούμε  και στην Ευλογία του να μπούμε.

Πολύτιμες Ψυχές ενώ ο Απόστολος Παύλος μας βεβαιώνει χωρίς άγχος από τον ΘΕΟ βοήθεια να ζητάμε : «Για τίποτε να μη σας πιάνει άγχος, αλλά σε κάθε περίσταση τα αιτήματά σας να τα απευθύνετε στο Θεό με προσευχή και δέηση, που θα συνοδεύονται από ευχαριστία. Και η ειρήνη του Θεού, που είναι ασύλληπτη στο ανθρώπινο μυαλό, θα διαφυλάξει τις καρδιές και τις σκέψεις σας κοντά στον Ιησού Χριστό»(Φιλιππησιους 4:6-7) οι δύσπιστοι σας προτρέπουν τα λογια του  Αποστόλου Παύλου να  τα αγνοείτε και από τους άγιους μεσολάβηση να ζητάτε.
Ενώ ο  Άπόστολος Παύλος λέει οτι έχουμε ένα μεγάλο αρχιερέα -τον Ιησού Χριστό- ο όποιος έχει πορευθεί μέσα από τους ουρανούς .....που μπορεί να ΣΥΜΠΟΝΕΣΕΙ με τις αδυναμίες μας γι' αυτο  :«Να προσερχόμαστε ΘΑΡΡΕΤΑ στον θρόνο της ΧΑΡΗΣ του Θεού, για να ΔΕΧΤΟΥΜΕ το ΕΛΕΟΣ του και να ΒΡΟΥΜΕ τη ΧΑΡΗ που ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ στην κατάλληλη στιγμη !!>(Εβραίους 4:15-16) οι δύσπιστοι απολογητές αντιθέτως μας προτρέπουν να προσευχομεθα στους Αγίους στον Ουρανό, παρα  να υπακούμε στον Απόστολο Παύλο που μας προτρέπει με θάρρος να προσερχόμαστε στον Πατέρα μας Θεό και Σωτήρα μας Χριστό !! 
Φίλε μου ΜΙΑ και μονο ΜΙΑ ειναι η Πόρτα  που στον παράδεισο οδηγεί και αυτή η πόρτα είναι ο Χριστός που βεβαιώνει κάθε αμαρτωλό που προσφύγει, έρθει με Πίστη σ' Αυτόν οτι  θα ΣΩΘΕΙ
«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων. Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.» (Ιωάννης 10:9) Γινου λοιπόν Πιστός και ΟΧΙ δύσπιστος, άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό,πίστεψε με την καρδιά σου τον Χριστό και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσύ θα μπεις ! 

Κύριε Ιησού Χριστέ, Ας δοξαστεί το Όνομα σου, Ας έρθει η βασίλεια σου, Ας γίνει το θέλημα σου στην Ζωή μου" είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό που στον Χριστό αφιερωθεί κι' αρχίσει  και τον ακολουθεί.

No comments:

Post a Comment