Popular Posts

Friday 18 August 2017

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΣΥΓΧΩΡΗΜΕΝΟΣ


Γιατι ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙ, ειμαστε λερωμένοι, μουντζουρομενοι απο την αμαρτια. «Γιατί όλοι έχουν αμαρτήσει και βρίσκονται μακριά από τη δόξα του Θεού.(Ρωμ 3:23) Και κανένας απο μόνος του λόγο της *καλοσύνης* των αγαθοεργών του δεν μπορεί να  εξασφαλίσει την είσοδο του στον Παραδεισο !!
Αν μπορουσες με τα δικα σου καλα εργα να εξασφαλιζες την εισοδο σου στον Παραδεσιο δεν θα υπηρχε αναγκη ο Χριστος να ερθει κατω στην γη να σταυρωθει. Αλλα ηρθε στην γη να σταυρωθεί για να ΦΟΡΤΩΘΕΙ στον σταυρό τις ΔΙΚΕΣ μας ΑΜΑΡΤΙΕΣ (Α. Πετρου 2:24) ωστε τώρα οποίος τον εμπιστευτει και προσωπικο σωτήρα του τον δεχτει να μην χαθεί αλλα απο τον ουρανιο μας Πατέρα να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ(Ιωαννης 1:12-13,Ρωμαίους 3:24-25)
Τα καταπληκτικά νέα ειναι οτι η  αγαπη του Χριστου ειναι συγχωρητική, πλένει απο καθε αμαρτια καθε αμαρτωλο που επιστρεψει σ' αυτον και απο Αυτον εξαρτηθεί .
Κι’ αν ποτε δεν μπορούσες στον Παραδεισο να μπεις τώρα μπορείς οταν τον Χριστο σωτήρα σου δεχτεις!
"Kύριε Ιησού Χριστέ μου, σου ζητώ συγνώμη που τόσα χρονια το καλεσμα σου αγνοούσα και μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου δίνομαι, σου παραδίνω το τιμόνι της Ζωής μου και σου Ζητώ να έρθεις και να ζήσεις μαι μου ΟΛΕΣ τις ημερες της ζωής μου.Ας γίνει το Θέλημα σου στη ζω μου.Είμαι δικός σου" Είναι η προσευχή που αν ειλικρινης ο Κύριος θα την απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ!

No comments:

Post a Comment