Popular Posts

Friday 4 August 2017

ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ

Φίλοι μου αυτό που μ' αφήνει άφωνο ειναι η ΛΟΓΙΚΗ του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ !!!

Είναι η *Λογική*  ορισμένων ανθρώπων να μπορούν να φθάνουν στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα απο αυτό που ο ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ δηλώνει εμφατικά. Π.Χ.
Ο Λόγος του θεού Ξεκάθαρα λέγει  οτι ένας είναι Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ο Ιησους Χριστος  (ΙΧΘΥΣ) Ιησούς Χριστός Θεού Υιος ΣΩΤΗΡ,< Και βεβαια ΕΝΑΣ ειναι ο ΘΕΟΣ κι ΕΝΑΣ ο ΜΕΣΙΤΗΣ ανάμεσα στον Θεο και στους ανθρώπους ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός> (Α.Τιμοθεου 2:5) και αυτοί σου απαντάνε Ναι, ένας είναι ο Σωτήρας ,αλλά ΟΛΟΙ ΣΩΖΟΥΝ !!!!

Η αλήθεια όμως είναι οτι ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ,Και σε κανεναν αλλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ , ουτε ΥΠΑΡΧΕΙ αλλα όνομα κατω απο τον Ουρανο δοσμένο στους ανθρώπους μέσω το οποίου μπορούμε να σωθούμε >(Πράξεις 4:12)  και  η παραλογή *λογική* στην απώλεια οδηγεί γιατί αν τα πιστά Παιδιά του Κηρίου τα αδέλφια μας οι Αγιοι που ειναι στο Ουρανό  Πρεσβεύουν, Μεσολαβούν, και ΣΩΖΟΥΝ τοτε ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ειναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ αφου ο σύγχρονος Οδυσσέας Χωρίς στον Χριστό να ΔΟΘΕΙ και ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ μπορεί απο τον άγιο της προτιμήσεως του να *ΛΑΒΕΙ* οτι  η ψυχη του επιθυμεί ! 

Φίλοι μου για να ΜΠΟΥΜΕ στην ευλογιά του ΘΕΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να ΤΑΠΕΙΝΟΘΟΥΜΕ, και τον Χριστό με ΟΛΗ μας την καρδιά να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ και χωρις επιφύλαξη να του ΔΩΘΟΥΜΕ.
Αν στον Χριστό ΔΕΝ  του δωθουμε και Σωτήρα και Κύριο μας τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι και να πούμε θα ειναι  ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ που ΔΕΝ θα ωφελήσουν και μακριά απο την Χάρη του και τις ευλογιές που εχει για μας θα μας οδηγήσουν.

"Κύριε Ιησού Χριστέ ΜΕΤΑΝΟΩ, που τόσα χρόνια σε αγνοούσα, και έρχομαι σήμερα το Έλεος σου και την χάρη σου να σου Ζητήσω. Κύριε Ιησού Χριστέ σε Παρακαλώ συγχώρησε με απο ολες μου τις αμαρτίες, για ολα εκείνα τα Χρονια που σε αγνοούσα και ΕΛΑ στη Ζωη μου και μείνε μαζι μου ΟΛΕΣ τις ημέρες της ζωής μου και ΑΣ ΓΙΝΕΙ το ΔΙΚΟ σου ΘΕΛΗΜΑ στη Ζωη μου και ΟΧΙ το δικο μου" Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός θα την απαντήσει και την ΣΩΤΗΡΙΑ του θα σου χαρίσει !

No comments:

Post a Comment