Popular Posts

Monday 14 August 2017

Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Φίλε μου την λαμπερή ζωή την δίνει ο Χριστός σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό οπως στον ληστή και την Μαρία την Μαγδαληνή όταν με ειλικρινή καρδία και ταπεινοφροσύνη του το ζητήσει.

Τότε με τ'Αγιο Πνεύμα του θα σου δώσει το καινούργιο σου παρόν, την αναγέννηση και πότε δεν θα σε αφήσει ουτε θα σ'εγκαταλείψει(Εβραίους 13:5)  αλλα μέσα σου με το Πνεύμα του θα ΖΕΙ και τα βήματα σου θα ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ !!
Μου θυμίζει την ζωη, ενός παιδικού φίλου, που ο Πατέρας του λόγο δουλείας έλειπε απο το σπίτι του τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του, κι'αυτό το παιδάκι που ο μπαμπάς του έλειπε απο το σπίτι, στην Εικόνα του μιλούσε και φιλούσε.
Αλλά οταν μια μέρα επέστρεψε για καλά ο Πατέρας του, που ως τότε δεν τον είχε γνωρίσει,  έγινε απερίγραπτη χαρά στην καρδιά του Αρη, έπαψε στην φωτογραφία του να μιλά και να φιλά, γιατί ο λεβέντης ο Μπαμπάς του ήταν στο σπίτι κοντά του για καλά.Μαζί του πια πάντα μιλούσε και ποτε πια στην φωτογραφία του δεν ξαναμίλησε αλλά ούτε και την φίλησε.
Το ίδιο συμβαίνει φίλε μου και καλή μου φίλη, με τον ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ Χριστιανό, με τον αμαρτωλό που με Πίστη  ανοίξει  την καρδιά του στον Χριστό. Ο Χριστός δεν θα είναι πια η εικόνα από λαδομπογιά πίσω από το τζάμι, που δεν μιλάει ούτε μπορεί να σε συμβουλεύσει, ούτε θάρρος, φώτιση, και χαρά να του δώσει, γιατί τώρα εν Πνεύματι  ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ του θα ζει και όπως λέει η γραφή «Ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκεινον που πιστεύει στον Χριστό»(Ιωάννης 7:37) και την ενθάρρυνση, την καθοδήγηση, τον πατρικό έλεγχο, και βοήθεια δεν θα του αποστερήσει, αντιθέτως ο Καλός ποιμένας ο Χριστός τα βήματα σου θα καθοδηγήσει.
Μεγάλη θα είναι η χαρά σου, μεγαλύτερη από του Αρη. Η ζωή σου από μαυρόασπρη και χωρίς μουσική θα γίνει πολύχρωμη και με στερεοφωνική μουσική, όταν το Πνεύμα το Άγιο του Χριστού κατοικήσει στην καρδιά σου (Ιωάννης 14:23) τότε το τζάμι της εικόνας του δεν θα το φιλάς και ούτε στην Εικόνα του θα μιλάς η  από άλλους -τους Άγιους- βοήθεια θα ζητάς γιατί ο Κύριος και ΘΕΟΣ σου μέσα σου θα ζει, να σε εμψυχώνει να σε  καθοδηγεί και θα σου χαρίσει οχι μόνο την αιώνια στον Παράδεισο Ζωή, αλλά εδώ και τώρα μια ΛΑΜΠΕΡΗ  χάρη στην χάρη του Ζωή  !!!
Φίλε μου, ποτε δεν θα γίνεις το άτομο που επιθυμείς να γίνεις εκτός κι'αν ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς.
Σου εύχομαι από σήμερα στον Χριστό να στηριχτείς και να αρχίσεις την περιπέτεια της  λαμπερής με την Χάρη του Ζωής . Αμήν

No comments:

Post a Comment