Popular Posts

Thursday 3 August 2017

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ !

"Παρακαλώ το Θεό να ενισχύσει πλουσιοπάροχα και δυναμικά με το Πνεύμα του τον εσωτερικό σας άνθρωπο, ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ο Χριστός στις καρδιές σας με την ΠΙΣΤΗ !!" Ειναι η προσευχη του Αποστόλου Παύλου για μας (Εφεσιους 3:16)
Μα πως θα κατοικίσει με Πιστη στην καρδια σου, εκτός και αν προηγουμενως τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ και με ΠΙΣΤΗ ανοίξεις την καρδια σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτεις  !!!
Γιατι
ο Χριστος θα κατοικίσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα ΧΑΡΙΣΕΙ σε καθε αμαρτωλο που με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ επιστρέψει σ' Αυτον και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !! «Ο Χριστος ηρθε στους δικούς του και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Ομως σ` εκείνους που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ σ` αυτους ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Από τον θεό ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ξανα και ΟΧΙ απο σαρκική μείξη, ανθρώπινη θέληση η ανδρική επιθυμια» (Ιωάννης 1:12-13)

Η ανταπόκρισης της καρδιάς σου στην προσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του «Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) ειναι αυτη που θα καθορίσει την Αιώνια μετά θάνατο διαμονή σου ! !
Σου ευχομαι τον Χριστο προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις και απο το Αγιο του Πνευμα < χωρίς μεσολάβηση ανθρώπου>  θα ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ και μετα θάνατο στην Βασιλεία του Πατρός και του Γιου θα μπεις. Αμην.
Μεγάλη θα ειναι η ΧΑΡΑ σου οταν απο το Αγιο Πνευμα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ !!!

No comments:

Post a Comment