Popular Posts

Tuesday 29 August 2017

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η δημιουργία του σύμπαντος εχει χρονική αρχή ο Θεός δεν εχει, πάντα Υπήρχε! 
Ο Χριστός είναι ο ΩΝ, αυτός που Υπάρχει, ο ΗΝ αυτός που πάντα Υπήρχε, και ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ο Παντοκράτωρ, που είναι να έρθει ! (Αποκάλυψη 1:8) και που "για ένα σύντομο χρονικό διάστημα έγινε κατώτερος από τους αγγέλους,"πήρε την μορφή δούλου -ανθρώπου- για να υποστεί το πάθημα του θανάτου ( Εβραίους 2:9) και να προσφέρει τον εαυτό του ως λύτρο για λογαριασμό όλων μας.(Ματθαίος 20:28,Μαρκ 10:45,Α.Τιμ 2:6)
Πριν από την αρχή της δημιουργίας υπήρχε ο Πανταχού Παρών και τα πάντα πληρών Θεός Ισχυρός ο Κύριος Ιησούς Χριστός ως ο ΛΟΓΟΣ του Θεου,και που τα πάντα δημιουργήθησαν μέσω αυτου ! (Ιωάννης 1:1-3)
Από τότε που έπεσαν οι πρωτόπλαστοι απο την προνομιακή τους σχέση με τον Θεό στον κήπο της Εδέμ, από τοτε διακρίνομε οτι αρχίζει το λυτρωτικό σχέδιο του Θεού να μας αποκαταστήσει, να μας ξαναδώσει την προνομιακή σχέση που είχαν οι πρωτόπλαστοι τοτε να έχουν προσωπική κοινωνία με τον Θεο, να τον βλέπουν και να του μιλούν πρόσωπο με πρόσωπο!
Η Αγία γραφή από την Γένεση, και μετά απο την Καινή διαθήκη που αναφέρεται στην ενσάρκωση του Άναρχου -του χωρίς Αρχή Λόγου του Θεού- Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού εξιστορεί την δημιουργία του κόσμου, και το ΛΥΤΡΩΤΙΚΌ έργο του Χριστού -την αναγκαία σταύρωση του για να φορτωθεί τις αμαρτίες μας και ανάσταση του για την αποκαταστήσει μας (Ιωάννης 3;16,Α.Πέτρου 2;24)- στην προνομιακή θέση των πρωτοπλάστων, της ένδοξης αιώνιας προσωπικής ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τον ΘΕΟ,που αρχίζει πάλι με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του αμαρτωλού που από τον Χριστό εξαρτηθεί !!!!
Οταν ο Κύριος σε καλεί σ' αυτόν να τρέξεις για να σωθείς μην αντιστέκεσαι.
Ακόμα κι' αν ήσουν πρωταθλητής λογικής και πάλι δεν θα μπορούσες να καταλάβεις το μυστήριο της θεότητας του Χριστού και της δημιουργίας του σύμπαντος .
Κανείς δεν μπορεί τον Θεό και Κύριο Ιησού Χριστό να υποτιμά και στον παράδεισο να μπει.
Σου εύχομαι τον Άναρχο Θεό και Κύριο Ιησού Χριστό με ολη σου την καρδιά να τον εμπιστευτείς, και από Αυτόν να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ και στην ευλογία του Πατρός και εσυ μα μπεις !

No comments:

Post a Comment