Popular Posts

Friday 15 December 2017

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ είναι η βεβαίωσης του Κυρίου

Ο Κύριος λέει ΟΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ, χωρίς να λέει ποιος είναι ο εχθρός και ποιος δεν είναι, γιατί όλους τους ανθρώπους αγαπά και θέλει να εξαρτηθούν απο τον Γιο του τον Χριστό και στην ευλογία του να μπουν «Ο Θεός θέλει να σωθούν όλοι οι άνθρωποι < από κάθε φυλή, λαό, γλώσσα, και έθνος. Αποκαλ 5:9> και να αποκτήσουν πλήρη γνώση της Αλήθειας!»(Α.Τιμ2:5) και Ο Χριστός είναι η Οδος και η Αλήθεια και ο ΣΩΤΗΡΑΣ όλου του κόσμου !(Ιωάννης 14:6, Πράξεις 4;12)
Αν εχουμε νεα απελπιστικά μπορούμε να τα πιστέψουμε?
Και ναι και οχι. Αν τον Χριστό σωτήρα μας έχουμε δεχτεί μέσα από την καταιγίδα που μας έρχεται,μπορούμε απολύτως να πιστεύουμε στις υποσχέσεις του ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ Σ'ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ, και να μην ανησυχούμε .
Αν όμως εν Ζωή τον Χριστό σε απόσταση τον κρατούσαμε και αρνιόμαστε την προσφορά σωτήριας του (Ματθ 11:28,Αποκάλυψη 3:20) να δεχτούμε σε απόγνωση θα βρεθούμε!
Με φόβο και ανησυχία θα ζουν εκείνοι που αρνήθηκαν σωτήρα τους να τον δεχτούν.
Τι είπε ο Κύριος αναφορικά με την καταιγίδα που μας έρχεται ?
Εγώ θα συνάξω όλους εδώ, δεν θα υπάρξουν νικητές, μόνο χαμένοι.
Κερδισμένοι θα είναι εκείνοι <απο κάθε φυλή, λαό, γλώσσα, και έθνος. Αποκαλ 5:9> που τον Χριστό σωτήρα τους θα τον δεχτούν και απ'Αυτόν με όλο τους το είναι εξαρτηθούν, δεν θα χαθούν άλλα στην Ευλογία του Πατρός θα μπουν! ( Διάβασε τονΨαλμος 23:4-6)
Δεν θα είσαι ποτε πια ο ίδιος απο την στιγμή που τον Παντοδύναμο και Πανταχού παρόν Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό σωτήρα σου θα τον δεχτείς !! δεν θα αγωνίας, δεν θα φοβάσαι, γιατί στο πλευρό σου θα ειναι ο ΣΩΤΗΡΑΣ ο Χριστός σου, ο ποιμένας σου που σ'ΑΓΑΠΑ και που είσαι δικός του ! ! ! (Ψαλμός 23:4-6)
Ποτέ δεν θα μπορέσεις την καταιγίδα να αντεπεξέλθεις αν όμως τον Χριστό προσωπικό σωτήρα σου δεν τον δεχτείς.
Πολύτιμη ψυχή ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ο δυνατός αλλά αυτός που ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από τον Χριστό ! ! !

No comments:

Post a Comment