Popular Posts

Tuesday 19 December 2017

ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?

Αυτη την ερώτηση σου εύχομαι να την καλοσκεφτεις, γιατι αν η βεβαιότητα σου οτι θα πήγαινες στον Παράδεισο, δεν ειναι βασισμένη στην ΑΛΗΘΕΙΑ, στον Χριστό, γιατι μονο ο Χριστός ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η πηγή της Αιωνίου Ζωης (Ιωαννης 1;4,14:6) αλλα βασισμένη στην αντίληψη σου, η στην διδασκαλια του δόγματος σου που ομως εχει μια ΘΑΛΑΣΣΩΜΕΝΗ διδασκαλια, που δεν ρίχνει ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ στην ΟΔΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, στον Χριστο που ειναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον αμαρτωλό, πικρα θα απογοητευτείς οταν απο τον παράδεισο -που σου εύχομαι με ΟΛΗ μου την καρδιά να μπεις- θα αποκλειστείς!!!
Φίλε μου, μην γίνεσαι αφελής ιδίως στο ζήτημα της ΑΙΩΝΙΟΥ μετά θάνατο ζωής, μην λες όπως μια θεία μου "εγω ορθόδοξη γεννήθηκα και ορθόδοξη θα πεθάνω" αυτό δείχνει ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για την ΑΛΗΘΕΙΑ και τον Λόγο του ΘΕΟΥ, μην επιτρέψεις στην θρησκευτική σου υπεροψία να σε εμποδίσει με προσοχή και προσευχή το Ευαγγέλιο να ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ και την ΑΛΗΘΕΙΑ να ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ, οτι μόνο ο Χριστός ΣΩΖΕΙ και ούτε με τα έργα σου θα σωθείς, ούτε χάρη στην μεσιτεία και πρεσβείες των Αγίων, αλλα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και πιστη σαν την Μαρία την Μαγδαληνή, τον Χριστο με ΟΛΗ σου την καρδιά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς !!!
Φίλε μου Χριστός σήμερα σε καλεί να του δώσεις την καρδιά σου να σου δώσει την ΖΩΗ !
« Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙ
ΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου, ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και τοτε θα δειπνίσουμε μαζι» (Αποκάλυψη 3:20)
Αν θα μπεις στον Παράδεισο η θα αποκλειστείς θα εξαρτηθεί αν στον Χριστό Δοθείς και αρχίσεις να τον ακολουθείς η τον ίδιο και την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του υποτιμήσεις !!!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ,ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.(Ιωαν.10;9)ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.(ιωαννης 14:6)
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ' ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)

No comments:

Post a Comment