Popular Posts

Friday 1 December 2017

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ

Πουθενά  στην γραφή δεν λέει ότι τον Χριστο πρεπει ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις.
Ναι, αλλά λέει ότι ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ,ΕΛΑΒΑΝ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ αυτοί από σαρκική μείξη, ούτε από ανθρώπινη θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, ΑΛΛΑ απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ! (Ιωάννης 1: 12-13)
Επίσης, η Αγία γραφή τονίζει ότι όποιος δεν τιμά τον Υιό, δεν τιμά τον Πάτερα που που τον έστειλε (Ιωάννης 5:23) και  δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή απο τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του Χριστού «Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζί» (Αποκάλυψη 3:20)  να αψηφήσεις.
Χωρίς αμφισβήτηση το Ευαγγέλιο τονίζει ότι «ΟΣΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Σ'αυτούς ο Θεός ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ !!! Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ αυτοί απο σαρκική μείξη, ουτε απο ανθρώπινη θέληση, ουτε απο ανδρική επιθυμία, ΑΛΛΑ απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ!» (Ιωάννης 1: 12-13)
Εύχομαι και εσυ στον Χριστό χωρίς δισταγμό  να ανοίξεις την καρδία σου, να του  αφιερωθείς, και από το Πατέρα ΘΕΟ  θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, και στον Παράδεισο μαζί του και με τον ΣΩΤΗΡΑ , και Κύριο ημών Ιησού Χριστό θα βρεθείς. Αμήν

No comments:

Post a Comment