Popular Posts

Tuesday 12 December 2017

AN ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛIΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕIΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΚΛΗΡYΝΟΥΝ ΛΕΕΙ Ο ΚΎΡΙΟΣ

Mέσα απο την αμφισβήτηση των σκοπών σου, των επιθυμιών σου, των αξίων της ζωής σου, και του ιδίου του του πιστεύω σου ο Κύριος εύχεται να τον αναζητήσεις με όλη σου την καρδιά και να έρθεις πιο δίπλα του, εύχεται να εγκαταλείψεις τις γνώμες που τόσο σφιχτά κρατάς και δεν προέρχονται απο τον ίδιο ούτε από τον λόγο του. 
Τώρα είναι η ώρα να τον αναζητήσεις κι αν τον ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ θα τον βρεις φτάνει να τον ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ με ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ σου (Ιερεμίας 29:13) και θα αλλάξει την κατάσταση σου. 
Χτύπα την πόρτα του Χριστού, και Ζήτησε του να σε φωτίσει ώστε να σε απελευθερώσει απο κάθε γνώμη που έχεις σχηματίσει, για την ζωή και για τον ίδιο που δεν ευθυγραμμίζεται με τον λόγο του, και χάρη να σου δώσει ώστε με όλη σου την καρδιά απ τον ίδιο να εξαρτηθείς και στην ευλογία του Πατρός να μπεις, γιατι μόνο τότε οτι κι'αν συμβεί δεν θα ανησυχείς γιατί θα είναι στο πλευρό σου προστάτης σου και οδηγός σου ! 
<Εγώ είμαι το Φως της Ζωής. Όποιος ακολουθεί έμενα, δε θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλά θα εχει το Φως της Ζωής! >(Ιωάννης 8:12) 
Φιλε μου, από κανέναν άλλο δεν θα φωτιστείς και μέσω κανενός άλλου στον Παράδεισο δεν μπορεις να μπεις.(Πραξεις 4;12,Ιωαννης 14:6). Ο Χριστός ειναι ο πανταχού Παρόν και τα πάντα πληρών επί γης Θεός, και Μακάριος ειναι όποιος τον ασπασθεί και απ αυτόν με όλο του το είναι ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ! 
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΙ’ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ! ειναι η αξιόπιστη υπόσχεσης του !!
Στον Χριστο άνοιξα την καρδια μου το 1988 και ποτε δεν μετάνιωσα, και την δόξα του εν ζωή θα δω και θα γευτώ, του ΣΩΤΗΡΑ μου που ΑΓΑΠΩ !!
Τα παντα σ' Εκείνον τα χρωστώ !!!

No comments:

Post a Comment