Popular Posts

Sunday 3 December 2017

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ . 

Και φυσικά αν τον αγαπάς και σε έχει βγάλει από τον βούρκο, η τον πόνο όπως έβγαλε και εμένα όταν χτυπηθήκαμε από την απρόσμενη σχιζοφρένεια της κόρης μου της Χριστίνας το 1987, φυσικό θα είναι με καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη να του αφιερωθείς και γι' αυτόν για την ΔΟΞΑ του ονόματος του να θέλεις τις υπόλοιπες μέρες της ζωής σου να τις ζεις.
Φίλε μου, μην λες εγώ, επειδή τις ΕΝΤΟΛΕΣ του ΕΚΤΕΛΩ, εξαίρουμε και δεν έχω ανάγκη να του ΑΦΙΕΡΩΘΩ .
Όχι λεβέντη, καλοσκεψου το οτι όποιος γνώρισε την θαυματουργική του δύναμη, όπως όλοι εκείνοι που τους γιάτρεψε και η γυναίκα που πιάστηκε σε μοιχεία και όμως την έσωσε από το θανατηφόρο πετροβόλημα, και την μητέρα που λευτέρωσε την κόρη της από τα δαιμόνια, όλοι σίγουρα με καρδιές γεμάτες ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ του ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ την Ζωή τους , εκτός από τους εννέα λεπρούς, που ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ τον ΝΟΜΟ πήγαν στους Ιερείς για πιστοποίηση της ΙΑΤΡΕΙΑΣ τους και θεώρησαν περιττό να τον ευχαριστήσουν και με αφιερωμένες καρδιές σ' Αυτόν να αρχίσουν να ζουν!!!
Φίλοι μου, όποιος στον Χριστό αφιερωθεί , και αρχίσει να τον ακολουθεί, θαύματα θα δει στην ζωή του, και το πρώτο θα είναι το βάπτισμα του Αγίου Πνεύματος και η πιστοποίησης οτι από τον ΘΑΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΕΙ στην Ζωή !! (Ιωάννης 5;24) κι'οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραίους 13;5) αλλά μετά θάνατο όπως ο ληστής στον σταυρό στην ένδοξη παρουσία του Κυρίου στον παράδεισο θα βρεθεί !! (Ιωάννης 14;6)
Αγαπητέ σου εύχομαι με άνοιγμα της καρδιάς σου να επικυρώσεις την ευγνωμοσύνη σου προς τον Χριστό και από το Αγιο Πνεύμα του θα κατοικηθείς. Αμην!

No comments:

Post a Comment