Popular Posts

Sunday 24 December 2017

ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ


Ο Κύριος είπε οτι μέσα απο τα παθήματα της ζωής οι άνθρωποι έρχονται σ' Αυτόν και μακάριος θα είσαι όταν τα παθήματα σε φέρουν σ' Αυτόν. Δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι αν κάποιος δεν πληγωθεί η πιθανότητα  να  προσφύγει στον Κύριο είναι σχεδόν μηδέν.
Δεν αποκλείεται, ποτε να μην είχα προσφύγει στον Κύριο, αν με την άφιξη μου στο Καναδά δεν ειχα κτυπηθεί απο αλλεπάλληλα βαριά χτυπήματα οπως  την Σχιζοφρένεια της κόρης μου της Χριστίνας τοτε μονο 13 μισή χρονών,την απόλυση μου απο την εταιρία του πεθερού  μου, την έλλειψη οικογενειακής θαλπωρής, και την στένωση καρδιακής αρτηρίας μου.
 Δοξα στον Κύριο, χαρη στα αλλεπάλληλα ασήκωτα χτυπήματα χρωστώ οτι αναγκάστηκα με όλο μου την να τον αναζητήσω και βοήθεια  με ολη μου την καρδιά απο τον ίδιο να ζητήσω!
Απ'οτι νομίζω ο Κύριος μου χάρισε αιώνια ζωή επειδή ειχα πληγωθεί τόσο πολύ και ημουν διατεθειμένος σωτήρα μου να τον δεχτώ.
Φίλε μου, κανείς ποτε δεν θα μπορέσει να με κλέψει απο τα χερια του Κυρίου μου (Ιωάννης 10:28-29) συνεπώς ποτε κανείς δεν θα μου κλέψει την  θαυμαστή,ευλογημένη μαζί του καταπληκτική ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!
Το Πνεύμα του μέσα μου με βεβαιώνει οτι ο εκείνος ειναι η ΠΗΓΗ της Αιωνίου Ζωης (Ιωάννης 1:4,11:25-26) και οτι έχω μεταβεί απο τον θάνατο στην ζωή! (Ιωάννης 5:24)
Μακάριοι οι πονεμένοι, και οι τσακισμένοι απο τις φουρτούνες και τα χτυπήματα της ζωης, αλλα ΟΧΙ ολοι, αλλά αυτοί ανάμεσα τους που είναι διατεθειμένοι τον Χριστο σωτήρα τους να τον δεχτούν, αυτοί απο τον ίδιο θα σωθούν (Αποκαλυψη 5:9-10) απο τ' Αγιο Πευμα θα βαφτιστούν, και ολες τις ημερες της ζωης τους με καρδιές γεμάτες ευγνωμοσύνη θα τον ακολουθούν.
Αμην, και εσυ να είσαι ένας απο εμας τους πληγωμένους που γιατρεψε τις καρδιές μας και μας χάρισε ένα καινούργιο παρών με το Αγιο Πνεύμα του μέσα μας να κατοικεί και τα βήματα μας να οδηγεί !!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ, ΟΥΤΕ ΘΑ Σ'ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ( Εβραίους 13:5) ειναι η υπόσχεσης του Κυρίου για κάθε κουρασμένο και βαριά φορτωμένο αμαρτωλό που επιστρέψει σ' Αυτον!

No comments:

Post a Comment