Popular Posts

Sunday 17 December 2017

ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

 Ποτέ μην απορείς όταν από τον παράδεισο αποκλειστείς λέει ο Κύριος σ'αυτον που αρνείται σωτήρα του να τον δεχτεί. 
Τίποτα στον κόσμο δεν πρέπει να θεωρήσεις πολυτιμότερο απο τη είσοδο σου στον παράδεισο.( Λουκας 9:25) Μην επιτρέψεις  τίποτε στην ζωή σου να δελεάσει να σε κατακτήσει ώστε  απο τη Ευλογία που εχει ο Χριστός για σένα σε αποκλείσει. Η εκλογή της καρδιά σου θα είναι αυτη που θα καθορίσει την ΑΙΩΝΙΑ μετα θάνατο ΖΩΗ σου.
Φιλε, δώσε  μεγάλη προσοχή στα λόγια του κορυφαίου και  πρώην Φαρισαίου  Σαυλου που ως προς την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που απαιτούσε ο Νομος ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΕΜΠΤΟΣ και όμως τονίζει οτι όλα  τα ΘΕΩΡΗΣΕ ΖΗΜΙΑ σε σύγκριση με τον Χριστό!! «Και μάλιστα εξακολουθώ να θεωρώ πως στην πραγματικότητα ΟΛΑ ειναι ΖΗΜΙΑ μπροστά στην ΥΠΕΡΟΧΗ της γνώσης -και δεν εννοεί μιας στείρας εγκεφαλικής γνώσης, αλλά μια ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ και ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ- του Ιησού Χριστού, για τον όποιο ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑ όλα. Και πραγματικά τα ΘΕΩΡΩ οτι είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για ΠΕΤΑΜΑ, προκείμενου ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ τον Χριστό και να ΒΡΕΘΩ ΕΝΩΜΕΝΟΣ μαζι του -κι αυτό γιατι ΔΕΝ ΕΧΩ τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ν' ΑΠΟΚΤΗΣΩ μόνος μου τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ με την ΤΗΡΗΣΗ του Νόμου, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ αυτή που ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΩ της ΠΙΣΤΗΣ στον Χριστό, την ΔΙΚΑΙΩΣΗ, δηλαδή , που ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ απο τον Θεό ΜΕ ΒΑΣΗ την ΠΙΣΤΗ (Φιλιπ 3:7-9)
Θα προτιμούσα να πέθαινα σήμερα, ακαριαία,  παρα να έχανα την αιώνια μετά θάνατο με τον σωτήρα μου Χριστό ζωή  σφιχτόκρατώντας κάποια διδασκαλία, θέση η αξίωμα που θα ήταν εμπόδιο και θα με απέκλειε από την μαζί του στον παράδεισο τρις ευλογημένη αιώνια Ζώη ! Ο μη γένοιτο.
"Ποτέ δεν θα φανταζόμουν πως σήμερα θα ήταν η τελευταία ήμερα τη Ζώης μου" ενώ κανείς δεν το λέει ούτε το φαντάζεται ,κι όμως  κάθε μέρα  μερικοί που χωρίς ξενοιασιά αποχαιρετούν τους δικούς τους  δεν επιστρέφουν γιατί χωρίς προειδοποίηση  κόπηκε το νήμα της ζωής τους !
Φίλε μου, κανείς δεν έχει την βεβαιότητα του αύριο. Γι'αυτό ελα σήμερα στον Χριστό, ελα τώρα στον Χριστό. Άνοιξε την καρδιά σου τώρα στον Χριστό και ζήτησε του να σε καθαρίσει από όλες τις αμαρτίες σου και να ζήσει μαζί σου όλες τις ήμερες της ζωής σου !!
Και ετσι,  αν ο μη γένοιτο, το αναπάντεχο συμβεί, θα έχεις την ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ σιγουριά οτι με τον ΚΥΡΙΟ τον ΣΩΤΗΡΑ σου,στη ένδοξη παρουσία του και εσύ με τα γνήσια πιστά του παιδιά τους εξαγορασμένους και Αναγεννημένους από τον ιδιο ,(Αποκαλυψη 5:9) στον Παράδεισο θα βρεθείς. Αμην!

No comments:

Post a Comment