Popular Posts

Thursday 13 April 2017

TO ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Πως θα διακρίνω αν η Φλόγα που μας έρχεται κάθε Κυριακή του Πάσχα μας  αεροπορικώς από τα Ιεροσόλυμα ειναι πραγματι Αγιο Φως ;
Από την μεταμορφωτικη του ικανότητα γίνεται ορατή η Αγια δύναμης.
Ο Απόστολος Παύλος μας λεει οτι η συμπεριφορά του ανθρώπου που δεν εχει αγγιχτει απο το Αγιο Πνευμα του Θεού χαρακτηριζεται απο την μοιχεία την πορνεία, την ηθική ακαθαρσία, την αισχρότητα, την ειδωλολατρία, την χρήση ναρκωτικών, τις έχθρες, τις φιλονικίες, τις ζήλιες, τους  θυμούς, τους διαπληκτισμους, τις διχόνοιες, τα σχίσματα τον φθόνο, τους  φόνου, τα  μεθύσια, τις ασωτίες και τα παρόμοια.(Γαλάτες 5:19-21) που ως κοινωνια μας χαρακτηρίζουν πριν την αεροπορική άφιξη του *Αγίου* Φωτός  και επεισης της υπόλοιπες 364 ημέρες του χρόνου !!



Αντιθέτως ο καρπός του Αγίου Πνεύματος που κάνεις δεν πρεπει να αμφισβητεί και που όπως ο άνεμος ΠΗΓΑΙΝΕΙ σε οποία κατεύθυνση θέλει, αλλα ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ απο που ΕΡΧΕΤΑΙ και που ΠΗΓΑΙΝΕΙ (Ιωαννης 3:8) ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ τον ανθρωπο απο την παλιά του φύση και τα αμαρτωλά του πάθη και του και του ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ μια καινούργια αγνη συμπεριφορά που την χαρακτηρίζει  η αγάπη, η χαρά, η ειρήνη, η μακροθυμία, η καλοσύνη, η αγαθότητα, η πίστη, η πραότητα, η εγκράτεια.( Γαλατες 5:22-23)
που την ψυχη στολίζει και την παρουσια του Αγίου Πνεύματος πιστοποιεί !!
Φιλοι μου το Φως το αληθινό που θα φωτίσει την ψυχη σου και θα σου Χαρίσει Αιώνια Ζωή ειναι ο Ιησους Χριστος και ο ΛΟΓΟΣ του !
«ΛΥΧΝΑΡΙ μπρος στα βήματα μου ειναι ο ΛΟΓΟΣ σου, και ΦΩΣ στα μονοπάτια της ζωής μου»(Ψαλμος 119:105)
«Εγω ειμαι το ΦΩΣ του κόσμου. Όποιος ακολουθει εμενα , δε θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλα θα ΕΧΕΙ το ΦΩΣ της ΖΩΗΣ»(Ιωάννης 8:12)
Φιλε μου αν τον Σωτηρα Χριστο με μετανοια και Πιστη ασπαστείς απο το Αγιο Πνευμα του θα φωτιστεί η ψυχη σου, θα αναγεννηθείς και με το Αγιο Πνευμα οδηγώ σου με ειρηνη και χαρα θα προχωράς και θα ξέρεις οτι μετά θάνατο με τον Κυριο και ΘΕΟ σου στον παράδεισο θα βρεθείς.
Σου ευχομαι τον Χριστο σήμερα σωτήρα σου να τον δεχτεις και απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του και εσυ να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ και στην αιώνια ζωή και εσυ να μπει. Αμην!  

1 comment:

  1. Ευχομαι φετος να ειναι η αρχη μιας καρδιακης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τον Χριστο, με μετανοια και πιστη να του ζητησουμε να μας συγχωρέσει απο ολες τις αμαρτιες μας, και δια του Αγιου του Πνευματος να καοοικησει στις καρδιες μας. Αμην!

    ReplyDelete