Popular Posts

Sunday 23 April 2017

ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ . Ιησους Χριστος (Ιωαννης 8;24)

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ πως καθένας που αμαρτάνει ειναι δούλος της αμαρτίας. Και ο δούλος δεν μένει στο σπίτι μόνιμα.Aν ομως σε ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ο Χριστος θα εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ! (Ιωαννης 8;34-36)
Αδελφέ μου εχεις λάβει συγχωρεση απο τον Χριστο για τις αμαρτιες σου ;
Αν οχι ακόμα, τρέξε στον Χριστο που πήγε στον σταυρό για να φορτωθει πανω του και τις δίκες σου αμαρτιες, ωστε ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΡΙΖΙΚΑ απο τις ΑΜΑΡΤΙΕΣ να ΖΗΣΕΙΣ για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του !!(Α.Πετρου 2;24)
Η γνωσης ότι ο Χριστος ειναι ο αμνός του Θεού που σταυρώθηκε για να πληρωσει τα ΛΥΤΡΑ της αμαρτίας μας δεν σώζει τον αμαρτωλο αλλα η επιστροφή με μετανοια και πίστη σ'αυτον.(Ιωάννης 1:12-13) Το άνοιγμα της καρδιάς του αμαρτωλού στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Χριστου (Αποκάλυψη 3;20) ΣΩΖΕΙ τον/ην αμαρτωλο/η ! Αδελφέ μου πάψε να ζεις ανεξάρτητος απο τον Χριστο που σ' αγαπά και που σε καλεί σ' ΑΥΤΟΝ να τρέξεις και ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρεις, και στην Αιώνια Ζωη να μπεις. "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20)
 Μ
ην αφήσεις αναπάντητη την Προσφορά Σωτηρίας του, αλλά με Πίστη άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό και πες του, "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που όλα τα χρόνια της ζωής μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."
Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Κυριος θα την απαντησει και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του θα σου χαρίσει. Αμην

No comments:

Post a Comment