Popular Posts

Wednesday 19 April 2017

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Δεν μπορείς να Αναγεννηθείς εκτός και αν τον Χριστο Σωτηρα σου δεχτεις: «O Χριστός στους δικούς του ήρθε και δεν τον δέχτηκαν. Σ'όσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, < Καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ> σ'αυτούς έδωσε το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.Απ’ το Θεό ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ αυτοί και όχι από γυναίκας αίμα, ούτε από επιθυμία ανθρώπινη ή επιθυμία άντρα»(Ιωάννης 1:12-13)
Δεν μπορείς να αποκτήσεις κοινωνια με τον Χριστο εκτός και αν  απαντήσεις το κάλεσμα «ΝΑ στέκομαι τωρα στην Πόρτα της καρδίας σου και Χτυπώ! Αν ακούσεις την Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ , θα Μπω μεσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί» (Αποκάλυψη 3;20)
Δεν μπορείς στον Παραδεισο να μπεις εκτός και αν απο τον Χριστο εξαρτηθεις «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή· ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)
Δεν μπορείς να σωθείς εκτός και αν  προσφύγεις στον Χριστο «Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς προσφυγει σ’εμενα ως εισοδο, θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
Φίλε μου αν η καρδια ψυχική δροσιά ζητα ο Χριστος σε προσκαλει σ’Αυτον να τρέξεις και νερο Αιωνίου Ζωής να πιεις «Αν διψάει καποιος, σ’εμενα να ερχεται και να πινει.Οπως το λεει η γραφη ποτάμια ζωντανού νερου ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ μεσα απο εκεινον που πιστευει σε εμενα»(Ιωαννης 7:37)
Καθε υπόσχεσης του Χριστου ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και θα εκπληρωθεί στην ζωη σου μονο οταν τον Χριστο  και εσυ τον ασπαστείς και απ' Αυτον εξαρτηθεις.
Φιλε εισαι αυτός που εισαι, και μονο ο Θεος μπορεί να σε αλλάξει, να σε βοηθησει τον Γιο του τον Χριστο να τον ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ, και απο Τ’ΑΓΙΟ ΠΜΕΥΜΑ του και εσυ να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ. Αμην!

No comments:

Post a Comment