Popular Posts

Tuesday 11 April 2017

ΟΥΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (Ιωάννης 10:9)

Ναι φίλε μου, ο Χριστος άφησε την ουράνια δόξα του και ηρθε κάτω στην γη για να πληρωσει με τον δικό του θάνατο την τιμωρια της δικής μας αμαρτίας.«Ιδού ο αμνός του Θεο που ΣΗΚΩΝΕΙ την ΑΜΑΡΤΙΑ του κόσμου»( Ιωάννης 1;29) ηταν το κήρυγμα του Ιωάννη του βαπτιστή !
« Και απο ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΟΣΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ μεταξυ των ανθρώπων, μεσω του οποίου να ΜΠΟΡΟΥΜΕ εμεις οι ανθρωποι να ΣΩΘΟΥΜΕ» (Πραξεις 4;12) μας βεβαιώνει ο αψευδής λόγος του Θεου !!

Ο Χριστος φίλε μου μπορεί να ΣΩΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ οσους μεσώ αυτού ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στον ΘΕΟ, αφού ΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ, ετσι ωστε ΝΑ ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΥς !(Εβραιους 7:25)
«Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κάνεις προσφύγει σε μένα ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) "Κύριε Ιησού Χριστέ μετανοώ που τοσα χρονια μακρια σου ζούσα και την ΧΑΡΗ σου και το ΕΛΕΟΣ σου αγνοούσα, Τωρα σου ανοίγω την καρδια μου και σε παρακαλώ να ερθεις και να ζήσεις μαζι μου ολες τις ημερες της ζωής μου" ειναι η προσευχη που σώζει τον αμαρτωλο και για παντα τον ΣΥΜΦΙΛΙΏΝΕΙ με τον ΘΕΟ !!   

No comments:

Post a Comment