Popular Posts

Tuesday 11 April 2017

ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ?

Είσαι απολύτως φυσιολογικός, υπαρχει ομως ενας ασύγκριτα καλύτερος τρόπος ζωής, η ΑΓΑΠΗ προς τον Θεό που μας ΑΓΑΠΗΣΕ τοσο πολυ που έστειλε κάτω εδω στην γη τον Γιο του τον μονογενή ωστε οποιος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ και προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτει να μην χαθεί αλλα να εχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ !! (Ιωάννης 1;12-13,3:16)
Φιλε μου και ο άσωτος γιος  ηταν 
φυσιολογικοτατος αλλα κάποια στιγμη αντιλήφθηκε οτι η ψυχική δροσιά δεν θα έβρισκε μεσα απο τις σαρκικές απολαύσεις της ζωής !!
Η Ψυχή αναζητά δροσιά, αναζητά να ξεδιψάσει και το *νερό* που δροσίζει την Ψυχή απο τον Χριστο πηγάζει.
Ο Χριστος ειπε στην Σαμαρείτισα που ειχε διαδοχικά 4 άνδρες και ζούσε με τον πέμπτο << Αν ήξερες τη δωρεά του Θεου, και ποιος ειναι αυτός που σου λέει :"Δώσε μου να πιω, εσυ θα ζητούσες απ 'αυτον και θα σου ΕΔΙΝΕ ΝΕΡΟ ΖΩΝΤΑΝΟ " (Ιωαννης 4:10)
Φιλε μου αν αγαπας την ζωή, μπράβο σου :-)
Αλλα αν ζητάς κάτι παραπάνω που ως τώρα δεν το εχεις βρει, ο Χριστος μπορεί να σου δωσει το *νερό* της Ζωης που όποιος πιει απο αυτό, ΔΕ θα ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ,το *νερο* που θα του δωσει ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΖΕΙ ΝΕΡΟ ΖΩΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ!! (Ιωάννης 4:14)
Αυτό το *νερό* έδωσε και σε μένα τον ταλαίπωρο αμαρτωλο ο Χριστος μου το 1988, και απο τοτε εχω ψυχική δροσιά και ξέρω οτι μετά θάνατο μαζι με τον Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ μου Χριστο και εγώ ο ανάξιος θα  βρεθώ.
Σου ευχομαι στον Χριστο με πίστη  να του ανοιξεις την καρδια σου ΣΩΤΗΡΑ σου με μετανοια να τον δεχτεις και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός θα μπεις και απο τ' ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του θα λάβεις το καινουργιο σου παρων την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ !!

No comments:

Post a Comment