Popular Posts

Thursday 13 April 2017

ΣΧΕΤΙΚΑ με Αν η ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΦΛΟΓΑ *ΦΩΣ* προέρχεται απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ;


Αγαπητά μου αδέλφια αν το *Φως* η Φλόγα που μεχρι και περσι εφτανε αεροπορικώς  στην Πατριδα μας απο την Βηθλεέμ ήταν το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ οπως της Πεντηκοστής, τοτε ο Ελληνικός λαός θα ΕΙΧΕ ΡΙΖΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, θα ήμασταν ο υποδειγματικός λαός της Ευρωπης αν ΟΧΙ ολου του κοσμου, θα ήμασταν γεμάτοι ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ, ΠΙΣΤΗ (ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) ΠΡΑΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ (Γαλάτες 5:22) γιατί αυτά είναι τα χαρακτηριστικά  του Αγίου ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!
Φιλοι μου, υποτιμάμε  την ανθρώπινη νοημοσύνη όταν υποστηρίζουμε οτι εμείς  λαμβάνουμε εξ ουρανού, το Άγιο Φως που όμως μεχρι περσι ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ στη συμπεριφορα μας, ουτε στην ταλαίπωρη ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας.

Γιατί τις καρδιες που αγγιζει  το ΦΩΣ του Αγιου Πνευματος τις ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΡΙΖΙΚΑ, αντι για πλεονεξία, εγωιστια,  θρασύτητα, ψευτια και καθε αλλη ανεπιτρεπτη συμπεριφορα που ενδεχομενως να μας χαρακτήριζε,  ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ , χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, καλοσύνη, αγαθότητα, πίστη,  πραότητα, και  εγκράτεια,( Γαλάτες 5;22)
Ευχομαι φετος να ειναι η αρχη μιας καρδιακης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τον Χριστο, με μετανοια και πιστη να του ζητησουμε να μας συγχωρέσει απο ολες τις αμαρτιες μας, και δια του Αγιου του Πνευματος να καοοικησει στις καρδιες μας. Αμην:

Ο Χριστός  με τ' ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του θα φωτίσει κάθε αμαρτωλό που φώτιση του ζητήσει,  στην ΑΛΗΘΕΙΑ και στην ΧΑΡΗ του θα τον  οδηγήσει, και με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του θα τον βαπτίσει. (Ιωαννης 1;12-13)

No comments:

Post a Comment