Popular Posts

Thursday 20 April 2017

ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΟΡΜΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΩ;

Ναι φίλε μου εσυ που καθε μέρα θεολογείς ενω ΤΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΟΡΜΕΣ ΠΟΤΕ σου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ, σκέψου το καλα πως στον Παραδεισο θα μπεις ;
Φίλε μου, μονο αν τον Χριστο σωτήρα σου δεχτεις εκείνος θα σε ελευθερώσει απο τις παράφρονες ορμές σου και θα εισαι πραγματικα ελεύθερος «Η αληθεια ειναι και σας το τονιζω πως ο καθένας που αμαρτάνει ειναι ΔΟΥΛΟΣ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ. Και ο δούλος δεν μένει στο σπίτι μόνιμα, ο Γιος ομως μένει μονιμα. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ο ΓΙΟΣ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» (Ιωαννης 8:34)
Και θα σε ελευθερώσει και την ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΖΙ του ΖΩΗ θα σου χαρίσει, οταν με καρδιακη συντριβή και πιστη συγχωρεση του ζητήσεις που τόσα χρονια την προσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του «ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» αγνοούσες (Ιωάννης 10:9,Αποκαλυψη 3:20)!!
"Kυριε Ιησού Χριστέ σου δίνομαι, σου Παραδίνομαι. Γενηθητω το θέλημα σου στη ζωη μου" Ειναι η προσευχή που εισαγάγει τον αμαρτωλό κάτω απο την ΣΚΕΠΗ, ΕΥΛΟΓΙΑ, και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Κυρίου μας Ιησού Χρίστου.
Σου εύχομαι να του δοθείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμην!

No comments:

Post a Comment