Popular Posts

Saturday 9 December 2017

ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΧΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ

Αλληλουια, και όλη η δόξα ας ειναι στον Κυριο τον ΘΕΟ μας που μπορεί να διανείμει χάρη στους ταραγμενους ψυχικά και ψυχολογικά που τον αγαπούν κι’ ομως δεν μπορούν Σωτηρα τους να τον δεχτούν.
Που μπορεί να ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ ΧΑΡΗ σ' αυτους που εχουν καταληφθεί απο τέτοιους διανοητικούς φόβους που δεν μπορούν να τους ξεπεράσουν.
Σε ολους εκείνους που ενω θέλουν να τον ακολουθήσουν και ομως οι φοβιες τους τους αιχμαλωτιζουν και αδυνατούν να του ανοίξουν την καρδια τους και προσωπικο σωτήρα τους να τον δεχτούν.
Σ' εκείνους που η καρδια τους κατακρεουργηθηκε οταν είδαν τον Πατέρα τους που αγαπούσαν να δέρνει την μητέρα τους κι απο τοτε  δεν μπορούν σε κανένα, και ούτε στον Θεό να ανοίξουν την καρδια τους και ΣΩΤΗΡΑ τους να τον δεχτούν.
Φίλε, εσυ ομως που δεν υπάγεσαι σ' αυτη την κατηγορία, ΤΙΠΟΤΕ μα ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ σε ΣΤΑΜΑΤΑ  απο το να ανοιξεις την καρδια σου και τον Χριστο που σταυρώθηκε για να φορτωθει τις δικές σου αμαρτιες ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !(Ιωαννης 1;12-13).
Μονο ο Θεός που διακρίνει τις καρδιές μπορεί να απαλλάξει κάποιον απο τον κανόνα οτι ολοι μας πρεπει τον Γιο του τον  Αγαπητό σωτήρα μας να τον δεχτουμε (Ιωάννης 1:12-13,10;9,14;6,Α.Ιωάννου 5;11, Μάρκος 9;35)

Αν ομως τον Χριστο και το καλεσμα του (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3;20)  δεν τιμάς, ποτε στον παράδεισο δεν θα πας !!!

No comments:

Post a Comment