Popular Posts

Thursday 17 August 2017

ΤΩΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΝΑΖΩΠΎΡΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ.

Ποτέ δεν θα υπάρξει -για σένα που ακούς και ξανακούς το κάλεσμα του Κυρίου και τ' αγνοείς- μια άλλη ευκαιρια  για να αναγεννηθείς, γι'αυτό άνοιξε τώρα  την καρδιά σου Χριστό, σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην ευλογία του και εσύ να μπεις!  

Ποτέ δεν θα υπάρξει μια άλλη εποχή σαν αυτή, όπου το πνεύμα του Κυρίου θα διαχυθεί σ' όλα τα έθνη και αναζωπύρωση, θεραπείες και θαύματα θα χαρίσει, τους αιχμαλωτισμένους  ελευθερώσει και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα ΧΑΡΙΣΕΙ σε όλους που διψούν στην Ευλογία του Χριστού να μπουν. 
Τώρα φίλε μου,  είναι και η δίκη σου στιγμή να ανοίξεις την Καρδιά σου στον Χριστό, να ευλογηθείς από τ' Αγιο Πνεύμα του να ξαναγεννηθείς, και αν εισαι αιχμαλωτισμένος θα ελευθερωθείς 

Φίλοι μου θα είμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου κίνησης του Θεού που έως σήμερα ποτε δεν συνέβη σ'αυτό το μέγεθος, ουτε θα επαναληφθεί, τώρα όλοι όσοι έχουν  διψασμένες καρδιές, που τον Κύριο αναζητούν  και επιθυμούν στην βασιλεία του να μπουν θα αναγεννηθούν. Ασθενείς θα θεραπευτούν, αιχμάλωτοι απο τον εχθρό θα ελευθερωθούν και θα αναζωπυρωθούν όλοι οι κουρασμένοι Χριστιανοί. 
Αυτή η χωρίς προηγούμενο αναζωπύρωση, θα είναι  σαν την θάλασσα που  κάποιος την άδειασε σε μια λίμνη, θα ξεχειλίσει και θα καλύψει ολη την γη, και την Ελλάδα μας και μακάριοι οι ταπεινοί  που απο τον Χριστό εξαρτηθούν και σωτήρα τους τον δεχτούν, από το Άγιο Πνεύμα του θα θα αναγεννηθούν. 
Αμήν εσύ τώρα !!!

No comments:

Post a Comment