Popular Posts

Tuesday 15 August 2017

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ

Φιλοι μου η σωτήρια δεν ειναι κληρονομική, ουτε εθνική αλλα προσωπική ο Ιησούς Χριστός καλεί κάθε βαριά φορτωμένο αμαρτίες αμαρτωλό σ' Αυτόν να τρέξει ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρει «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθ. 11;28,Αποκαλυψη 3;20). Σ' αυτόν με μετάνοια να προσφύγει για να ΣΩΘΕΙ <<ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ (Ιωαννης 10:9) Αφού γνωρίζεις, οτι εκτός απο τον Ιησού Χριστο κάνεις μα κανείς δεν μπορεί να σε σώσει ουτε Άγιος ουτε άγγελος γιατι <<Απο κανέναν άλλο δεν μπορεί να προέλθει η σωτηρία ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλο Πρόσωπο κάτω απο τον ουρανοί με το όποιο μπορούμε να σωθούμε.(Πράξεις 4:12) γιατι το Χριστό και το κάλεσμα του «Να, τωρα στέκομαι μπροστα στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μέσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) υποτιμάς και αργοπορείς Σωτηρα σου να τον δεχτεις ;

Δεν μπορεί κανείς τον Χριστο να υποτιμάει και στον Παραδεισο να πάει !(Ιωάννης 14:6)
Φίλε κανείς πάσχον απο θρησκευτική Υπεροψία στον παράδεισο δεν θα μπει αλλά μονο ο ταπεινός που με μετάνοια και πίστη τον Χριστο Σωτηρα του τον δεχτει ! # ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΈΡΡΙΨΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ειναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.
# ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΣΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΩ ειναι επίσης μια προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment