Popular Posts

Friday 12 January 2018

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ

Φίλε μου η ΣΩΤΗΡΙΑ δεν ειναι δικό σου ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, δεν μπορείς να κανείς τιποτε για να λάβεις την σωτηρία σαν ανταμοιβη σου . Δεν ειναι συνέπεια των έργων σου «Ούτε του θέλοντος ούτε του τρέχοντος αλλα του ΕΛΕΟΥΝΤΟΣ ΘΕΟΥ !!» (Ρωμαίους 9;16)
«Πραγματικά, με τη χάρη του σωθήκαμε δια της πίστεως. Κι αυτό δεν είναι δικό σας κατόρθωμα αλλά δώρο Θεού. Δε σωθήκατε με τα δικά σας έργα κι έτσι κανείς δεν μπορεί να καυχηθεί γι’ αυτό» (Εφεσιους 2:8-9).
Όταν ομως τον Χριστο αρνείσαι σωτήρα σου να τον δεχτεις μην περιμένεις στον Παραδεισο να μπεις.
Αν μπορείς απο τις παλιές ιδέες σου ν' απαλλαγείς και τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις θα ΣΩΘΕΙΣ (Ιωάννης 1:12,10:19,14:6)
Κανεις δεν θα μπει στον παράδεισο κρατώντας τις αντιβιβλικες του βαθια ριζωμένες ιδέες του, αλλα μονο αν ασπαστεί τη ΑΛΗΘΕΙΑ, τον Χριστο και τα λογια του «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή· κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα».(ΙΩΑΝΝΗς 7:37,10:9 14:6-7)
Πως μπορείς να διανοηθείς οτι στον παράδεισο θα μπεις οταν αρνείσαι τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις ;
Φιλε, η μαρτυρια του Θεου ειναι ξεκαθαρη οτι  μας εδωσε Αιωνια ζωη και η Πηγη της Ζωης αυτης ειναι ο Γιος του !! Όποιος εχει τον Χριστο εχει την ΖΩΗ. Όποιος δεν εχει τον Χριστο την ΖΩΗ –στην ενδοξη παρουσια του- δεν την Εχει ! (Α.Ιωαννου 5:11)
Σου ευχομαι με ειλικρινή καρδια, πίστη και ευγνωμοσύνη με όλο σου το ειναι απο τον Χριστο να εξαρτηθεις, προσωπικο σωτηρία σου να τον δεχτεις και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρος και εσυ να μπεις, και απο τ’
Αγιο Πνευμα του να βαπτιστείς και ΑΝΑΓΕΝΗΘΕΙΣ. Αμην!  

No comments:

Post a Comment