Popular Posts

Thursday 11 January 2018

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Δεν μπορώ να ειμαι χωρίς άνδρα λέει μια γυναίκα, κι’ εγώ δεν μπορώ να είμαι χωρίς γυναίκα λέει ο άνδρας, αλλα και οι δυο δυστυχως μπορούν και ζουν χωρίς τον Θεό στην ζωή τους. Δεν ειμαι απο αυτους που λένε, το σεξ είναι η πηγή της ζωής  και το τεκμήριο της επιτυχίας, ούτε απ’ αυτους που  υποτιμουν την σαρκική φυσιολογική επιθυμια.
Είμαι υπέρ του σεξ, αλλα ΟΧΙ εις βάρος της ψυχής σου, ΟΧΙ εις βάρος της αναζήτησης,και επιστροφής σου και εξάρτησης σου απο τον Χριστο που ειναι ο μόνος που μπορεί να δροσίσει την ψυχη σου όσο τίποτα στον κόσμο και να σου χαρίσει και την Αιώνια μαζί του στον Παραδεισο ζωή! (Ιωαννης 10;9,14:6)
Φιλε/η μου στον ορίζοντα των ευχών σου και επιδιώξεων της ζωής σου, τι θέση κατέχει ο ΣΩΤΗΡΑΣ Ιησους Χριστος?
Αλίμονο στον άνδρα και στην γυναικα που η επιθυμια του σεξ εχει εκτοπίσει τον ΘΕΟ και Χριστο απο την καρδια του/ης,  εχει εκτοπίσει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ σχέση που χαρίζει ψυχική δροσιά και αιώνια στον Παραδεισο ζωή.(Ιωάννης 4:43,7:37)
Το πως αισθάνεται ο άνθρωπος δεν είναι άσχετο με την ψυχη του, το σεξ θα ικανοποιήσει την σάρκα του, το εγώ του, αλλα ποτε δεν θα δροσίσει την ψυχη του. Μονο ο Χριστος μπορεί να δροσίσει την ψυχη που δροσιά ζητά «Ποτάμια ζωντανού νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μεσα απο εκείνον που πιστεύει σ΄εμενα»(Ιωάννης 7:37,4:34) Και μην ξεχνάς οτι η ψυχη σου θα ζει αιώνια και τώρα είναι η ώρα να καλοσκεφτεις που θα περάσει η ψυχη σου την αιώνια ζωή, με τον Χριστο στον Παραδεισο < Κι' αφού παω και σας ετοιμάσω τόπο, θα έρθω πάλι, και θα σας ΠΑΡΩ  ΚΟΝΤΑ μου  για να είστε και εσείς όπου είμαι εγώ>> (Ιωάννης 14:3), η μακρια του αιώνια θα αποκλειστείς επειδή αγνοησες απο Αυτον να εξαρτηθεις και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς.

No comments:

Post a Comment