Popular Posts

Sunday 7 January 2018

ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣ!

Φιλοι μου δυστυχως λογο  της τρομοκρατιας κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής οταν ταξιδεύει, η οταν σε μια μεγαλούπολη με χιλιάδες αλλους συγκεντρωμενους απολαμβάνει μια συναυλία, η ενα εορταστικό γεγονός.
Μην συγχύζεις ομως τους γνωστούς ορατούς κινδύνους που όλα τα κράτη καταπολεμούν,  με τον αόρατο κίνδυνο του μετέπειτα αιωνιου αποκλεισμού του αμαρτωλού απο τον Παραδεισο.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ μεσα στον κόσμο αυτό που αόρατοι κίνδυνοι καραδοκούν εχει μονο εκείνος που με βεβαιοτητα γνωρίζει οτι μετά θάνατο στον Παραδεισο θα μπει, και θα εχεις και εσυ απο την στιγμη που προσφυγεις στον Χριστο, και προσωπικο Σωτηρα σου τον δεχτεις.(Ιωαννης 1;12-13,10:9)

Αν δεν εχεις την βεβαιοτητα οτι μετα θανατο στον Παραδεισο θα μπεις, δεν μπορεις να ζεις ασφαλης!
Γιατι πως μπορείς να ζεις ασφαλής, αν μετά θάνατο <Ω μη ΓΕΝΟΙΤΟ> στην κόλαση κατέληγες ??
Αν εχεις ασφάλεια πυρός για το σπίτι σου, ΖΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣ οτι ακόμα κι αν αποτεφρωθεί η Ασφαλιστική σου εταιρία που πληρώνεις τα ασφάλιστρα θα σου το ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ, το ίδιο και για το αυτοκίνητο σου θα σου το ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ αν πληρώνεις τα ασφάλιστρα!
Αλλα πως μπορείς να ζεις ΑΣΦΑΛΗΣ -με ασφάλεια και γαληνή- αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ  τώρα την ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι  <Ω μη ΓΕΝΗΤΟ> αν 
απρόοπτα η ζωή σου κοπεί  απο τον Παραδεισο δεν θα αποκλιστεις??
 Μηπως θα μπορέσεις να επιστρεψεις πίσω και να ασφαλιστείς ???? Τον Κυριο Ιησου Χριστο με μετανοια και πίστη ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις και μ'ολο σου το ειναι απο Αυτο να εξαρτηθεις ??
ΟΧΙ θα ειναι πολυ αργα, γιατι μετά θάνατο δεν υπαρχει ούτε μετανοια, ούτε συγχωρεση αλλα μονο η δίκαιη κρίση «Είναι καθορισμένο για τους ανθρώπους μια φορα να πεθαίνουν και μετα να κριθούν»(Εβραιους 9:27)
Πολύτιμη ψυχη, αν ποτε δεν έδωσες την καρδια σου στον Χριστο δεν εχεις ασφάλεια.
Τωρα με αγνή καρδια σε προτρέπω και σε παρακαλώ άνοιξε

την καρδια σου διάπλατα στον Χριστο.
Προσευχησου, με πίστη και ειλικρινά καρδια και ζήτησε  απο τον Χριστο απο ολες τις αμαρτιες σου να σε συγχωρεσει και να έρθει και να ζήσει μαι σου ολες τις ημερες της ζωής σου!
Και ο Κυριος την
ειλικρινή προσευχη σου θα απαντησει, και με τ’ Αγιο  Πνευμα του θα σε βαπτίσει, και θα ΑΡΧΙΣΕΙΣ να ΖΕΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ξέροντας οτι ακόμα κι’αν απρόοπτα η εδώ ζωή σου κοπή, η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ και ΑΙΩΝΙΑ στον Παραδεισο με τον ΣΩΤΗΡΑ τον Κυριο Ιησού Χριστο, αμέσως θα αρχίσει ! <3 !!  ΑΜΗΝ! 

No comments:

Post a Comment