Popular Posts

Sunday 14 January 2018

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ

Κύριε Ιησού Χριστέ έλα στη ζωή μου και μείνε μαζί μου ολες τις ημερες της ζωής μου ειναι η προσευχη που σώζει τον αμαρτωλο.
Κύριε Ιησού θα ήθελα να εχω μέρος στην ζωής σου είναι μια προσευχή που ο Κύριος θα  δεχτεί και θα τιμήσει!
Μαζί μου δεν θα βρεθεί οποίος  αρνείται σωτήρα του να με δεχτει, λέει ο Κυριος.
Όποιος αρνείται σωτήρα του να με δεχτει στον Παραδεισο δεν θα μπει, λέει ο Κυριος.
Οποτε σκεφτεσαι και μπορεις τον Χριστο σωτηρα σου να τον δεχτεις μην καθυστερεις!
Όπως ακριβως η λέξη Μητέρα δεν ειναι απλώς μια λέξης, αλλα η ΕΚΛΟΓΗ της γυναίκας που θέλει να γίνει μητέρα... που ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ να *γνωρισει* να δεχτει τον άνδρα. Το ίδιο και η ΣΩΤΗΡΙΑ χωρίς τον παράγοντα της προσωπικής ΕΚΛΟΓΗΣ της ΑΠΟΦΑΣΗΣ του αμαρτωλού τον Χριστο προσωπικο Σωτηρα του να τον δεχτει, δεν μπορεί να γίνει δέκτης της ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Δεν μπορεί την Ευλογια του Πατρός, την Αναγέννηση ο αμαρτωλος να δεχτει, χωρίς να ανοίξει την καρδια του και ΣΩΤΗΡΑ του τον Χριστο να τον δεχτει !(Ιωαννης 1;12-13)
Φιλε μου,δεν μπορείς ποτε ν'αναγεννηθείς χωρίς τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ειναι το δώρο του Θεού στον αμαρτωλο που τον Χριστο προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτει,(Ιωαννης 1;12-13) και ΟΧΙ έργο ανθρώπου η εκκλησιαστικων παραγόντων αλλα του ΘΕΟΥ !!!

«Ο Χριστος στους δικούς του ΗΡΘΕ και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σε οσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ -Υποταχθηκαν και ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ σ`Αυτον- σ` αυτους ΕΔΩΣΕ το Προνόμιο  να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, σ`εκείνους που πιστεύουν στο όνομά του <στην Θεότητα του, οτι εκείνος ειναι η ΠΗΓΗ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ> Απ’ τον Θεό ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ και όχι από γυναίκας αίμα, ούτε από επιθυμία ανθρώπινη ή επιθυμία άντρα.»( Ιωαννης 3:3,5)
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ.(Ιωαννης 3:3,5)
Ποτέ δεν θα δεις ένα αναγεννημένο και μη σωσμένο!

No comments:

Post a Comment