Popular Posts

Tuesday 30 January 2018

ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕιΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ


O
λόγος  που ο Χριστος  ειπε στον Νικόδημο πριν δυο χιλιαδες, διχοτομεί την βασιλεια του γιατι καθορίζει οτι ο κανένας θρησκευομενος, εκκλησιαζομενος αμαρτωλος ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ  στην βασιλεια του εκτός κι’αν ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ, εκτος κι’ αν απ το Αγιο Πνευμα που όπως ο άνεμος που  φυσάει, και ΔΕΝ καθοδηγείται ΟΥΤΕ κουμαντερνεται, αλλα σ όποια κατεύθυνση θέλει ΠΗΓΑΙΝΕΙ, ετσι πρεπει να ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ο αμαρτωλος απο το Αγιο Πνευμα του Θεού, που σαν τον άνεμο –που δεν καθοδηγείται απο τον ανθρωπο-   ΔΕΝ το ΒΛΕΠΕΙΣ και ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ απο που ΕΡΧΕΤΑΙ και σε ποιον ΠΗΓΑΙΝΕΙ! ( Ιωαννης 3:-5)
«Το ιδιο ειναι και ο καθένας που εχει ΓΕΝΝΗΘΕΙ απο το Πνευμα»(Ιωαν 3:8) Δεν ξέρεις απο που ηρθε το Αγιο Πνευμα και που πηγαίνει ! Αλλα αυτο που ξέρεις ειναι οτι καθε αμαρτωλος που με μετανοια και Πιστη ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στον Χριστο και απο Αυτον και μονο εξαρτηθεί όπως η Μαρία η Μαγδαληνή και ο ληστής στον σταυρό θα ΣΩΘΕΙ και στον Παραδεισο θα μπει !
Δεν βλέπεις το Αγιο Πνευμα ποιον θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ αλλα εχεις την βεβαιωση του Χριστου οτι αν εσυ  ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ στον Χριστο θα ΣΩΘΕΙΣ, και θα μπαίνεις και θα βγαίνεις και θα βρισκεις βοσκή ( Ιωαννης 10:9) και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ Σ’ ΑΡΠΑΞΕΙ απο τα χέρια του Πατρός ! ( Ιωαννης 10;28) και η Σωτηρια σου θα οφείλεται γιατι απο το ΑΓΙΟ ΝΕΥΜΑ που δεν βλέπεις θα βαπτιστείς οταν τον Χριστο Σωτηρα σου δεχτεις!
Φίλε μου, το ευαγγελιο σε βεβαιώνει,  οτι απο τον ΘΕΟ θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ οταν με μετανοια και ειλικρινή καρδια τον Χριστο προσωπικο Σωτηρα σου του δεχτεις: «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ . Σ'όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, σ'εκείνους που πιστεύουν στ' όνομα του. Δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε από ανθρωπινή θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ!»(Ιωαν 1;12-13)
Χωρις μετανοια και με πιστη επιστροφη στον Χριστο δεν υπαρχει ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, δεν μπορεις να γινεις πιστο παιδι του Κυριου οταν τον Χριστο σε αποσταση τον κρατας.
Φίλε μου σήμερα και τωρα ειναι η ώρα χωρίς αργοπορία διάπλατα να ανοιξεις την καρδια σου στον Χριστο, να του δοθείς και απο το Αγιο Πνευμα του θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα χαθεις !
"Κύριε Ιησού Χριστέ ελα στην Ζωή μου. Σ'έχω ανάγκη Κύριε, Ελέησε με με την παρουσία σου. Ελα στην καρδιά μου και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου." Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό και με την ΕΙΡΗΝΗ του τον γεμίζει !!!

No comments:

Post a Comment