Popular Posts

Saturday 3 February 2018

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, λεει ο Κυριος σε καθε πιστο του Παιδι

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ
Αν απο τον καιρο του Χριστου η αγαπη ξεθυμαίνει, ποσο περισσότερο τώρα η αγαπη δεν μένει ?
Μην περιμένεις η αγαπη να παραμένει αιώνια, για να παραμένει πρεπει να ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ !
Μονο η Αγάπη του Χριστου παραμένει ΑΙΩΝΙΑ, καθε αλλη αγαπη ξεθυμαινει !
Ποτε σου μην απελπιστείς οταν δεν αγαπηθείς, εγώ παντα θα σ' αγαπώ λέει ο Κυριος στο Πιστο του παιδι.
Αν ποτε σου δεν αγάπησες δεν θα ήσουν δυστυχισμενος. Αν αγάπησες και δεν αγαπήθηκες εχεις αναγκη την ιατρεια του Θεού.
ΤΙ ΠΟΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΘΕΙΑ ΘΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ !
Μόλις λίγο μετά που γεννήθηκα, η μητέρα μου πέθανε απο απλαστική αναιμία. Στην αρχή της ζωής μου βρέθηκα σε ορφανοτροφείο, έως οτου μετα απο οικογενειακό συμβούλιο, επειδη μαράζωνα στο ορφανοτροφειο με έφεραν στο σπιτι του Παπου μου και της Γιαγιάς μου οπου ο Πατερας μου και ο αδελφός του κι η αδελφή του που ανάλαβε να γίνει η θετή μητέρα μου ζούσαν ολοι μαζί.
Τις σκεψεις και  τις πληγές της καρδιάς μου, εως πέντε χρονών αγνοώ, αλλα ούτε είχα ούτε επιθύμησα να εχω συνείδηση των πόνων που έθαψε η καρδια μου.
Στα 38 μου Χρόνια με την γυναικα μου και τις δυο μου κόρες Χριστίνα και Ναταλία ήρθαμε στον Καναδά, το 1984 και χάρη στα φρέσκα χτυπήματα ζωής που δεχτήκαμε λήγω μετά  που φτάσαμε -το μεγαλύτερο ηταν η Σχιζοφρένεια που έπαθε η κόρη μου η Χριστίνα τότε μονο 13 ετών- αναζήτησα την βοηθεια του Θεού και γνώρισα την ΧΑΡΗ του και το ΕΛΕΟΣ του, στο πρόσωπο του ΣΩΤΗΡΑ μου Χριστου, οταν το 1988 χωρίς κανένα δισταγμό, αλλα γεμάτος ελπιδα και Πιστη άνοιξα διάπλατα -την γεμάτη ασυνείδητους και βαθια θαμμένους πόνους- καρδια μου στον Χριστο και τον παρακαλεσα να λάβει το τιμόνι της ζωης μου, και να 
μείνει μαζι μου, ολες τις ημερες της ζωής μου! 
Χάρη στην Χάρη του και γιατρευτικη του αγαπη γεμάτος ελπιδα, θαρρος και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΖΩ, γεμάτος βεβαιοτητα και ευγνωμοσύνη, οτι απέραντο ΕΛΕΟΣ και ΧΑΡΗ εχω δεχτει εγώ που πριν είχα μια κατακρεουργημενη, πληγωμένη μίζερη καρδια, ψυχη !
Αφανταστο ΕΛΕΟΣ εχω γευτει, και εσυ καθολου λιγοτερο θα δεχτεις οταν και εσυ τον ΣΩΤΗΡΑ μου τον Χριστο ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και με ολο σου το ειναι ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ!!
Θαυμα θα κάνει
στην καρδια σου και στον παράδεισο μετά θάνατο μαζι του θα ΒΡΕΘΕΙΣ!

No comments:

Post a Comment