Popular Posts

Sunday 18 February 2018

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ (Ιωάννης 6:44)


Πολλά καλά αρχίζουν από μια παρεξήγηση, και μακάριος είσαι αν αισθάνεσαι αδικημένος και παρεξηγημένος γιατί τότε μ' όλη σου την καρδιά θα ζητήσεις τον Χριστό. 

"Κοιμάμαι του καλού καιρού" τι θα πει? 
Εννοεί, οτι έχω μεσάνυχτα, οτι ΑΓΝΟΩ την ΑΛΗΘΕΙΑ ότι μόνο ο Χριστός ΣΩΖΕΙ, (Πραξεις 4:12) οτι μόνο ο Χριστός είναι ο Δρόμος και η Αλήθεια και η Ζωή, ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ στον Πατέρα, παρα ΜΟΝΑΧΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ από τον ΙΔΙΟ ! (Ιωάννης 14:6 ) παρα ΜΟΝΑΧΑ ΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ στον Χριστό! (Ιωάννης 10:9) 
Όποιος μ'αγαπά έρχεται σε μένα λεει ο Κύριος, οποιος δεν μ' αγαπά δεν έρχεται σε μένα. 
Απο την απάντηση της καρδιάς σου στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ (Αποκάλυψη 3:20) θα φανεί αν τον Χριστό αγαπάς και στον παράδεισο θα μπεις, η με λόγια μόνο τον τιμάς. 
Μελλοντικέ αδελφέ μου, μην φοβηθείς αυτούς που σκοτώνουν το σώμα αλλά ΔΕΝ μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή < αυτους που θα σε καταδιώξουν και σε καλέσουν αιρετικό> αλλά Εκείνον που μπορεί να κάνει την Ψυχή και το σώμα να χαθεί μέσα στην γέενα.(Ματθαίος 11;28) 
"Ποτέ μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ οτι μια παρεξήγηση θα μ' έφερνε στον Χριστό", εύχομαι να είναι η ευλογημένη αντιθετική εμπειρία σου. Φίλε, εκτός κι' αν μάθεις να βλέπεις τις αναποδιές, από την θετική πλευρά θα παραμένεις δυστυχής. Εκτός κι'αν η ζωή σε φέρει χαμηλά στον πάτο, δύσκολα θα έρθεις στον Χριστό για να σωθείς. 
Πραγματι, το επίκεντρο της ευλογίας μπορεί να ξεφυτρώσει από μια παρεξήγηση  η αδικία.

No comments:

Post a Comment