Popular Posts

Wednesday 7 February 2018

ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Αποχωρεί η ψυχή σου απ το σώμα σου και πάει η στον Παράδεισο η στον τόπο των βασάνων στην Κόλαση.(Ματθαίος 25:34,41)

Όποιος αρνείται την  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ να παραδεχτεί οτι ο Χριστός είναι η ΟΔΟΣ που  στον Πάτερα οδηγεί (Ιωάννης 14:6) και ΣΩΖΕΙ όποιον  απ' αυτόν εξαρτηθεί (Ιωάννης 10;9), την πικρή αλήθεια θα γευτεί όταν μακριά του, στον τόπο των βασάνων (Ματθαίος 24:51, 25:30) στη Κόλαση  μετά θάνατο η ψυχή του θα βρεθεί !!   
Φίλε μου, ο Χριστός σε καλεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρος και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να μπεις:
 «ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».(Αποκάλυψη 3:20)
 «ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ>> (Ιωάννης 10;9)
«Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή κανείς δεν πηγαίνει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από μένα»( Iωαννης14:6) 
«ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθ. 11;28,Αποκάλυψη 3;20) 
Μην αργοπορείς με ευγνωμοσύνη, ΠΙΣΤΗ κα συντριβή να του ανοίξεις την καρδιά σου με ολο σου το ειναι απ'αυτον να εξαρτηθείς και μετά θάνατο και εσυ στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ να μπεις. Αμην! 
"Kύριε Ιησού Χριστέ μου, σου ζητώ συγνώμη που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα και μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου δίνομαι, σου παραδίνω το τιμόνι της Ζωής μου και σου Ζητώ να έρθεις και να ζήσεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της ζωής μου.Ας γίνει το Θέλημα σου στη ζω μου.Είμαι δικός σου" Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Κύριος θα την απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ!

No comments:

Post a Comment