Popular Posts

Wednesday 3 January 2018

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ Ο ΧΡΙΣΤΟς ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ

Φίλε προτού βιαστείς να απορρίψεις την βεβαίωση του Κυρίου στο γνήσιο πιστό του παιδί που του αφιερώθηκε, που με μετάνοια άνοιξε την καρδία του και του παρέδωσε το τιμόνι της ζωής του, λάβε υποσημείωση μερικές αλήθειες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ
1) Κανείς δεν έρχεται απο  μονος του στον Χριστό, δεν γίνεται Χριστιανός απ τη Παράδοση του, από τα έργα του, η επειδή εκκλησιάζεται < που ειναι το δροσιστικό της ψυχής για τα ΓΝΗΣΙΑ πιστά παιδιά του Κυρίου> αλλά χριστιανός στην ουσία και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ είναι ο αμαρτωλός που ο Κύριος ΠΡΟΕΓΝΩΣΕ, και ΠΡΟΩΡΙΣΕ να γινει ΣΎΜΜΟΡΦΟΣ της Εικόνας του Υιού του:
«Αυτούς που ο Θεος ΕΚΑΛΕΣΕ σύμφωνα με τη ΠΡΟΘΕΣΗ του. Γιατί αυτούς ΓΝΩΡΙΣΕ απο πριν πως θα σωθούν < πως θα άνοιγαν την καρδιά τους στον Γιο του τον Αγαπητό> αυτούς και ΠΡΟΌΡΙΣΕ να λάβουν τη μορφή του Γιου του..... Κι αυτούς που ΠΡΟΌΡΙΣΕ, αυτούς και
ΚΑΛΕΣΕ.Κι αυτούς που ΚΑΛΕΣΕ< που ήξερε οτι θα άνοιγαν την καρδιά τους στο Γιο του> αυτούς και ΔΙΚΑΙΩΣΕ !»(Ρωμαίους 8:28-30)
Η ΣΩΤΗΡΙΑ δεν είναι του ΘΕΛΟΝΤΟΣ ουτε του τρέχοντος αλλα του ΕΛΕΟΥΝΤΟΣ ΘΕΟΥ !! (Ρωμ 9:16)
2)  ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ο αμαρτωλός που ο Πατήρ τον ΕΛΚΥΣΕ και τον έφερε στον Χριστό :
«Κανένας δεν μπορεί να ΕΡΘΕΙ σε μένα, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ο Πατέρας που με απέστειλε, κι Εγώ θα τον ΑΝΑΣΤΗΣΩ την εσχάτη ημέρα !»(Ιωαννης 6;44)
3) Ο Χριστός ΔΕΝ θα αφήσει να χαθεί ΤΙΠΟΤΕ απ' αυτούς που ο Πατέρας του ΕΔΩΣΕ !! (Ιωάννης 6:39)
Ωστε τον θνητο που ο Κύριος προεγνωσε πριν την δημιουργία του κόσμου, οτι θα άνοιγε διάπλατα τη καρδιά του στον Γιο του τον Χριστό και τον ΚΑΛΕΣΕ και ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ στον Χριστό, ο Χριστός ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραίους 13;5) και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ < ακομα και αν σε καποιο χρονικο παραστρατίσει ΧΑΣΕΙ τον ΔΡΟΜΟ του>   και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ να τον ΑΡΠΑΞΕΙ < ενω είναι παραστρατημένος>  απο τα χέρια του Πατέρα !!»(Ιωαννης 10;27-29)
4) Ο Χριστός τον αμαρτωλό που πίστευσε σ' Αυτον τον ΣΦΓΡΑΓΙΣΕ με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ που είναι ο ΑΡΡΑΒΩΝ, ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ της ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ που όρισε ο Θεος για τα πιστά του παιδιά !!
Το Άγιο Πνεύμα, ο Παράκλητος είναι ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ της κληρονομιάς. Η ΕΓΓΥΣΗΣΗ δηλαδή για την απολύτρωση του λαου  -των αμαρτωλών που εκκάλεσε και προόρισε να γίνουν σύμμορφοι του Γιου του- τον όποιο με ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΑΓΑΠΗ απέκτησε ο ΘΕΟΣ για να εξυμνείται η δόξα του !(Εφεσιους 1:4)

5) Ο, τι μου δίνει ο Πατέρας , σε μένα ΘΑ ΕΡΘΕΙ, και αυτόν που ΕΡΧΕΤΑΙ σε μένα , αυτόν ΟΧΙ, δε θα τον ΑΠΟΔΙΩΞΩ...... Γιατί από τον ουρανό κατέβηκα ΌΧΙ για να κάνω το θέλημα μου, αλλά το θέλημα εκείνου που με απέστειλε. Και το θέλημα του Πάτερα ειναι τούτο:ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΣΩ τη ΕΣΧΑΤΗ ΗΜΕΡΑ. (Ιωαννης 6;37-39)Αμην!  

No comments:

Post a Comment