Popular Posts

Wednesday 10 January 2018

ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΔΕΧΤΕΙ

Δεν θα μπορέσεις στον Παραδεισο να μπεις εκτός τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις.
Όταν δεν μπορείς τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις να επιμένεις, εκτός κι’ αν η καρδια σου ειναι σωστή, τότε μην ανησυχείς γιατι ο Κυριος βλεπει την καρδια σου. Αν τον αγαπας με ολη την καρδια σου μην ανησυχείς !
Ποιος μπορει στον Παραδεισο να μπει χωρις τον Χριστο σωτηρα του να τον δεχτει ?
Μπορεί αυτός που τον ΑΓΑΠΑ, με όλη την Καρδιά του, την ψυχη του και την Διάνοια του.
“Οτι κι’ αν συμβεί ποτε δεν θα σταματήσω να σ’ αγαπώ Κύριε”
H απόφασης της καρδιάς μας ειναι αυτη που μας παρέχει την είσοδο στον παράδεισο, που ο Θεός διακρίνει και σε δικαιώνει !!

Οταν ο Αδάμ έφαγε το μήλο τιμωρήθηκε για την ανυπακοή του και ΟΧΙ γιατι ειχε πάψει να αγαπά τον Κυριο, και γιαυτό ειναι στον παράδεισο, δικαιώθηκε λόγο της αγάπης του στον Θεό !
Ο Θεός δεν δικαιώνει τον αμαρτωλο για την *τελεία* υπακοή του, διάβασε το κεφάλαιο επτά της επιστολής προς τους Ρωμαίους να διαπιστώσεις οτι απο φύση ο άνθρωπος ενω ευχαριστιέται με τον νόμο του Θεού και θέλει να τον υπακούσει ομως ειναι ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ στον ΝΟΜΟ της ΑΜΑΡΤΙΑΣ και του ΘΑΝΑΤΟΥ που βρίσκεται μεσα στα μελη του.(Ρωμαίους 7:14-24) και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ λαβαίνει ΟΧΙ για την ΥΠΑΚΟΗ του ΠΟΥ ΠΑΤΑΓΟΔΩΣ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, αλλα για την ΑΦΙΕΡΩΣΗ του και ΑΓΑΠΗ του στον Χριστο !! «Ευχαριστω τον Θεό που μου δίνει τούτη την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΜΕΣΩ του Ιησου Χριστου, του Κυριου μου !»( Ρωμαίους 7:25) ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥς που ΑΝΗΚΟΥΝ στον  Χριστο -που του εχουν δωσει το τιμόνι της ζωής τους- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ.(Ρωμαίους 8:1-3) !!!
Δεν θα υπάρξει ποτέ μια καλύτερη στιγμή από τώρα για να ανοίξεις  την καρδιά σας στον Χριστο  και Σωτήρα σου να τον δεχτεις.
Η ανυπακοή σου ποτε δεν θα σε αποκλείσει απο τον Παραδεισο, αλλα η κρυάδα και η αδιαφορία της καρδιάς σου Σωτηρα σου να τον δεχτεις θα σε αποκλείσει.
Αν πραγματικα τον Κύριο αγαπας και θέλεις να είσαι μαζί του στον παράδεισο μετα θανατο να βρεθείς ορκίσου και πες του: "Κύριε, υπόσχομαι να σε υπηρετώ με όλη μου την καρδιά, με όλη την διάνοια μου  και ολη την ψυχή μου, όλες τις ημέρες της ζωής μου” και ο Κυριος θα σε διακαιωσει, ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζι του θα σου δωσει, και  ποτε δεν θα σε αφήσει ουτε θα σε εγκαταλειψει !! και μαζι του στον παράδεισο και εσυ μετά θάνατο θα βρεθείς. Αμην !
Αν θέλεις να πετύχεις στην ζωη σου και στον παράδεισο να μπεις αφιέρωσε την ζωή σου στον Χριστο.
Ε
mbrace the Lord and you will prosper in life and in paradise with Him after death you will be !

No comments:

Post a Comment