Popular Posts

Thursday 18 January 2018

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ
Οποιος σ’αρεσει τον τιμας οποιος δεν σ’αρεσει δεν τον τιμας, αυτο ΔΕΝ ειναι Χριστιανισμος.
Οταν ποτε σου δεν ευχαριστείς και δεν δοξολογείς πως περιμένεις στην ευλογια του Θεού να μπεις?
Αντι να ευχαριστείς και να δοξολογείς για την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του Θεου που στην ζωη σου θα δεις κλαψουρίζεις και σιγοψιθυρίζεις.
Μην συγχεεις την σωτηρία με καλα εργα, η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ στον αμαρτωλο που τον Χριστο ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ κι’ΟΧΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ (Εφεσιους 2:8-9,Τιτος 3:4-7)
Μην επιμενεις να σωθεις με τα εργα σου, εχε πιστη στον Χριστο και στην ΧΑΡΗ του να ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ τον αμαρτωλο που τον εμπιστευτει !(Ιωαννης 1:12-13,10:9,27-28,Εβραιους 7;25)
Αντί να κλες  και να μοιρολογείς αρχίνα να δοξολογείς τον Χριστο για την ευλογια που θα δεχτεις, οταν απ΄ το Αγιο Πνευμα του αναγεννηθείς !
Μονο ΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ κι αυτη ΔΕΝ ειναι ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ που έτυχε να κάνεις αλλα ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ! «Γιατι πραγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ μεσώ της Πίστεως. Κι αυτό ΔΕΝ ειναι επίτευγμα δικό σας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ. Σας το λεω αυτο για να μην καυχηθεί κανείς. Γιατι πραγματικα ΕΙΜΑΣΤΕ δικό του έργο, ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΜΕ μέσω του Ιησού Χριστου με ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ, τα οποία ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ο Θεος για να καταγινομαστε μ'αυτα» Εφεσιους 2;8-10)
Ποτέ δεν θα απογοητευτεις οταν εμπιστευτείς τον Κυριο Ιησού Χριστο για την Σωτηρια σου !

No comments:

Post a Comment