Popular Posts

Monday 1 January 2018

ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ


Από πού κι ως πού στον Παραδεισο επιθυμεις να μπεις οταν τον Χριστο και την χάρη του αγνοείς.

Μηπως χάρη στα *καλα* σου έργα, η χάρη στην μεσολάβηση και μεσιτείες των Αγίων θα μπεις, οταν διστάζεις και αδιαφορείς το καλεσμα του να απαντησεις << ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ>>.(Αποκάλυψη 3:20) και γεμάτος δυσπιστία σε απόσταση τον Χριστο κρατάς
Φιλε μου αν ποτε αποφασίσεις οτι πραγματι επιθυμεις στον Παραδεισο να μπεις, μονο ο Χριστος μπορεί να σε πάρει εκεί οταν στον ίδιο με μετανοια και Πιστη προσφύγεις (Ιωαννης 10:9) Όταν σωτήρα σου με δεχτεις στον Παραδεισο θα μπεις, έως τότε έλπιζε να ζεις λέει ο Κυριος, σε κάποιον που τον ξέρει, που σκέφτηκε σωτήρα του να τον δεχτει, αλλα μετανόησε και απίστησε.
"Ποτέ δεν θα μπορέσεις να επανακτήσεις τον χαμένο καιρο" σου λέει ! Μετα θάνατο δεν θα μπορέσεις να εισαι παντού την ιδια στιγμη, η θα εισαι εγκαταστειμενος στον Παραδεισο η στην Κολαση. Μην αφήνεις να αποσπάται η προσοχη σου και να σου ξεφεύγει το γεγονός οτι η ΣΧΕΣΗΣ σου με τον Χριστο ειναι το σημαντικοτερο γεγονός στην ζω, επικέντρωσε ολη την προσοχη στην ΣΧΕΣΗ σου με τον Κυριο Ιησού Χριστο ! Αν αμφισβητουσες την Αιώνια ζωή, πάψε να την αμφισβητείς την έδωσε ο Κυριος,και η μαζί του στην ένδοξη παρουσια του θα την ζήσεις, η μακρια του στο βαθυ σκοτάδι θα αποκλιστεις.

No comments:

Post a Comment