Popular Posts

Saturday 20 December 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ !!!

"ΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΤΥΠΩ, ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ".ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.(Αποκάλυψη 3:20)

Αν τον Χριστό εν Ζωή αμελήσεις σωτήρα σου να τον δεχτείς, όταν στον θάνατο θα είσαι μόνος σου μακριά του θα αποκλειστείς !!! 
Αδελφέ/η μου υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ μας και του ΚΥΡΙΟΥ και ΣΩΤΗΡΑ ΘΕΟΥ, και κανένας δεν μπορεί με τα δικά του έργα, η άλλων μεσολαβητών και Βοηθών στην Ουράνια Βασιλεία του να μπει γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ και ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ. (Ρωμαίους 3:23) 
Ο Θεός για να γεφυρώσει αυτό το χάσμα έστειλε στον μαρτυρικό Θάνατο τον  Γιο του τον μονογενή,(Ιωάννης 3:16) ώστε όποιος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και  προσωπικό σωτήρα του τον δεχτεί (Ιωάννης 1:12-13) να μην χαθεί αλλά να έχει ΑΙΩΝΙΑ  Ζωή. 

Η Αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο μας καλεί 
Σωτήρα μας να τον δεχτούμε για να μπούμε στη ζωη !! 
Γι'αυτό Ελα Αδελφέ/η μου στου Χριστού την Αγκαλιά, 
Ελα τώρα για να λάβεις ΣΩΤΗΡΙΑ και ΧΑΡΑ !! 

«Όσοι δέχτηκαν τον Χριστό - του άνοιξαν την καρδιά τους και προσωπικό Σωτήρα τους τον καλωσόρισαν- σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ την ΕΞΟΥΣΙΑ να γίνουν Παιδιά Θεού. Απ' τον Θεό γεννήθηκαν αυτοί και ΟΧΙ από ανθρωπινή πράξη η θέληση αλλά από τον Θεο ξανά!!!»

No comments:

Post a Comment