Popular Posts

Sunday 7 December 2014

Η ΧΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ

Ήταν το βασιλικό Προνόμιο των Αυτοκρατόρων της παλιάς εποχής να χαρίζουν την Ζωή ενος καταδικασμένου εις θάνατο κακούργου.  Αυτό το βασιλικό προνόμιο επικαλέστηκε ο Πιλάτος για να μην στείλει στον θάνατο τον αναμάρτητο Χριστό  αλλα απέτυχε, ποτε όμως στην ανθρωπινή ιστορία δεν ακούστηκε  ο ΘΕΟΣ να στείλει τον Γιο του τον μονογενή να υποστεί Θάνατο και να φορτωθεί πάνω του τι αμαρτίες ολης της ανθρωπότητας, ώστε  όποιος πιστέψει σ΄' Αυτόν, τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί να μην χαθεί αλλά να έχει Αιώνια Ζωή! (Ιωάννης 3:16,36,5:24,6:39,47,10:9.Ρωμ 3:22-23.Πέτρου 4:22) 

Τώρα όμως χάρη στην θυσία του Χριστού,  κάθε αμαρτωλός και ας μην μας ξεφεύγει οτι ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙ απο την Μακαρία μητέρα του Χριστού μας μέχρι την Μαρία την Μαγδαληνή και από τους ληστές στον σταυρό μέχρι τους Αποστόλους και Προφήτες  αφού  ΠΑΝΤΕΣ ΓΑΡ ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ του ΘΕΟΥ μπορούν δια ΠΙΣΤΕΩΣ στον Ιησού Χριστό να λάβουν ΔΩΡΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ  χάρη στο ΑΠΟΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ τον όποιον ο Θεός τον όρισε να είναι το μέσο ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ !(Ρωμ 3:23-26)

Αλληλούια, γιατί τώρα κάθε ανάξιος αμαρτωλός  (ακόμα και εγώ) που τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα του δεχτεί δεν λαμβάνει την δίκαιη  τιμωρία/καταδίκη που του αξίζει, αλλά το ΔΩΡΟ της Αιώνιας Ζωής με τον Θεό που δεν του αξίζει και που ποτέ δεν θα μπορούσε να τ' αποκτήσει !!! 
Χάρη στην Χάρη του Θεού αν τον Χριστό Σωτήρα σου δεχτείς στην Ευλογία του Πατρός και Γιου θα μπεις και από το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ θα ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙΣ/ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ, αλλά χάρη στην δίκη σου ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ αν τον Χριστό και την Προσφορά Σωτηρίας του « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20,Ματθ 11;28) αψηφήσεις μακριά του θα χαθείς !!!
"Ποτε δε θα σ'εγκαταλείψω Κύριε. Καλύτερα θα ηταν να σταματήσω να ζω, ακαριαiως να πεθάνω, παρα να ζήσω χωρίς εσένα." Eιναι η προσευχή μου, και η προσευχή του καθενός που αναγνωρίζει οτι τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με το δώρο της  Αιωνίου με τον Χριστό Ζωής !!(Mαρκος 8:36)
    
Φίλε μου, είναι μεγάλη προσβολή τον Ιησού Χριστό που 
σταυρώθηκε για να πάρει πάνω του και τις δικές σου αμαρτίες  προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να μην τον δεχτείς !!(Εβραίους 10:29)
Αδελφε μου, αδελφη μου σου ευχομαι με μετάνοια και καρδια γεμάτη ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ προσωπικο σου Σωτήρα να τον δεχτείς. και στην Αιωνια Ζωη και εσύ να μπεις. Αμην !!

No comments:

Post a Comment