Popular Posts

Saturday 6 December 2014

Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ !!!!!

Πως και Πότε είναι δυνατόν η άγνοια να είναι καλύτερη απο την άρνηση ;
Φίλε μου, όλοι μας αγνοούμε πολλά πράγματα που είναι ωφέλιμα για μας, αλλά εφ' όσον λόγο άγνοιας δεν τα έχουμε  ασπαστεί, δεν τα εφαρμόζουμε, δεν είμαστε υπό καταδίκη. Αν όμως γνωρίζοντας τι ειναι το καλό και Ευλογημένο και αρνούμεθα να ευθυγραμμιστούμε να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ  (Ιωάννης 14:6) και να ωφεληθούμε τότε είμαστε υπόλογοι για τις συνέπειες !!

Αυτό ισχύει και για να μπεις στην Ευλογία του Χριστού. Όσο αγνοούσες οτι για να εισέλθεις στη ευλογία του Πατρός έπρεπε τον γιο του τον μονογενή προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς:« Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20 «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον δέχτηκαν σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν παιδιά θεού, και που δεν γεννήθηκαν από γυναίκας αίμα, ούτε από ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά απο τον Θεό γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13)" <<Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή· ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, ειμή δι' εμού>>.( Ιωάννης 14:6) δεν ήσουν επαναστάτης ΑΡΝΗΤΗΣ, 
Σ 'όλο το χρονικό διάστημα που τα λόγια του Χριστού σκεφτόσουν  και την βοήθεια του ζητούσες  να σε φωτίσει και από καθε αμφισβήτηση να σ' ελευθερώσει στην Ευλογία του Θεου  παραμένεις, και την φώτιση που ειλικρινά του ζητάς θα λάβεις, Αλλά όταν μετά  απο σκέψη συνεχίζεις να ΑΡΝΕΙΣΑΙ τον ΧΡΙΣΤΟ προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς, τότε είσαι του Κυριου ΑΡΝΗΤΗΣ, και από την ευλογία του ο ίδιος θα  αποκλειστείς !! 
Φίλε μου ο Κύριος σου λέει ότι όσο μ' ειλικρίνεια την Φώτιση του ζητάς δεν θα σταματήσει να περιμένει να επιστρέψεις σ' Αυτόν !! "Εγώ θα σ'αγαπούσα ακόμα και αν μ' εγκατέλειπες, πότε δεν θα σταματούσα να περιμένω να επιστρέψεις σε μένα "  

"Κύριε Ιησού Χριστέ επέτρεψε στο φως σου να λάμψει στην καρδία μου, δώσε μου να καταλάβω ότι αν προσωπικό μου σωτήρα δεν σε δεχτώ, μακριά σου θα χαθώ. Δώσε μου για την Αλήθεια να σιγουρευτώ, και ν' ανοίξω την καρδιά μου και Σωτήρα μου να σε δεχτώ." Είναι η προσευχή που ο Κύριος θα την απαντήσει και με την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΧΑΡΑ οτι σ'ΑΓΑΠΑ και ότι σε καλεί στην Σωτηρία του να μπεις θα σε γεμίσει !

No comments:

Post a Comment