Popular Posts

Friday 12 December 2014

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό, γιατί οτι κάνει ο άνθρωπος απο ελευθέρα βούληση ο Κύριος το τιμά. Ο άνθρωπος που έχει πιστέψει και από ελευθέρα βούληση προσευχηθεί και ζητήσει απο τον Χριστό να γίνει το θέλημα του στη ζωή του ο Κύριος την προσευχή θα την απαντήσει και στην ευλογία του θα τον οδηγήσει. 
Ο Κύριος Ιησούς  Χριστός θα ευλογήσει και αιώνια ζωη θα χαρίσει στον αμαρτωλό που με ελευθέρα βούληση προσευχηθεί και του ζητήσει " ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ" να γίνει το θέλημα του στην Ζωή του. Αμην ! 
Θα χαρίσει ο Χριστός Ελευθερία σε καθε αμαρτωλό που θέλει να ζήσει και του ζητήσει να γίνει το θέλημα του στην Ζωή του.

Φίλε μου, η Σωτηρία εξαρτάται απο την ΔΙΑΘΕΣΗ της ΚΑΡΔΙΑΣ σου. Εαν η καρδία σου το κάλεσμα του Χριστού το αγνοεί « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) και «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ την Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) μακριά από τον Χριστό θα χαθείς. 

Αλλά εάν τον Χριστό αγαπάς και το θέλημα του επιθυμεις να γίνει στην ζωή σου, απο τον επι γης Θεο Παντοδύναμο Πανταχου παρών Κυριο Ιησού Χριστό θα σωθείς, και στην Αιωνια ζωη θα μπεις !!!

No comments:

Post a Comment