Popular Posts

Wednesday 24 December 2014

ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ Η ΤΟΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ.

Φίλε μου τον Χριστό η τον δέχεσαι η τον απορρίπτεις. Ο Χριστός δεν αρκείται να είναι το αμέτοχο παθητικό *σεβάσμιο* αλλά όχι ενεργό πρόσωπο της Ζωής σου, να είναι ο Θεός της ταυτότητας σου, επιθυμεί στενή ΚΑΡΔΙΑΚΗ σχέση μαζί σου, τίποτε λιγότερο.
Πιστεύω μ' ολη μου την καρδιά οτι στον καθένα που έως τώρα την προσφορά σωτηρίας του δεν εχει απαντήσει θα του έλεγε:
"Αν μ' αγαπάς στην Καρδιά σου με κρατάς, αν δεν μ' αγαπάς με έχεις απορρίψει"
Φίλε μου δεν υπάρχουν ημίμετρα με τον Θεό, Ψευδό- Ευσέβεια, χριστιανοσύνη της ταυτότητας. Η τον ΑΓΑΠΑΣ και τον ακολουθείς γιατί είσαι δικός του και ειναι  ο ανεκτίμητος  Θησαυρός της Ζωής σου,η δεν τον αγαπάς και απο την χάρη του έχεις εκπέσει και μακριά του θα χαθείς.
Μην ξεχνάς οτι είπε οτι όποιος δεν είναι μαζί του<Ψυχή, καρδιά και Πνεύματι> ειναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του, κι' όποιος μαζί του δεν προχωρά και μαζεύει, σκορπίζει.(Ματθαίος 12;24)
Η τον ΑΓΑΠΑΣ και μαζί του θα *μαζεύεις* η δεν τον αγαπάς και την ζωή σου σπαταλάς και μακριά του μια μέρα θα χαθείς!!!
Σου εύχομαι να τον ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και στην ευλογία του να μπεις !

Αν το Χριστό και το κάλεσμα του δεν απαντάς, τον ίδιο και την προσφορά Σωτηρίας του έχεις απορρίψει και τον εαυτό σου απο  την χαρη του έχεις αποκλείσει !!
« Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20 και Υπόσχεται οτι ΠΟΤΕ δεν θα μας ΑΦΗΣΕΙ ούτε να θα μας ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ !!!(Εβραίους 13:5)

No comments:

Post a Comment